Szekeres Viktor

Előzetest kapott a nyár legijesztőbb horrorja

A The Possession plakátja magában sem volt semmi, de most már a horrorfilm előzetesét is megnézhetjük, s a látottak alapján bizony még valami igazán jó is kisülhet belőle.

A Lionsgate stúdió bemutatta Possession című horrorfilmjének első előzetesét. Az Amerikában augusztus 31-én mozikba kerülő alkotásról (a hazai premier egyelőre még nem ismert, azt sem lehet biztosra venni, hogy látható lesz itthon) már írtunk nemrég, amikor az év legzavarbaejtőbb plakátja címet adományoztuk neki. A Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport és Natasha Calis főszereplésével készült filmben az előzetes alapján megvan a potenciál, hogy igazán félelmetes legyen.


A rendező az a norvég Ole Bornedal, akinek az első filmje a remek Éjféli játszma volt, melyet később Amerikában Éjjeliőr a hullaházban címmel készített el ismét Amerikában. A természetfölötti történet alapötletét a Los Angeles Times egyik cikke adta (valószínűleg innen a valós eseményekre való utalás a reklámanyagokban), a 2004-es Jinx in a Box című írást itt lehet elolvasni, s ez alapján írta a forgatókönyvet Juliet Snowden és Stiles White, aki eddig olyan filmek szkriptjét jegyezte, mint a Képlet vagy a Boogeyman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #6
    "Based on true story" ? Nebasszatokföl :-)
  • Watt768 #5
    Ez minden csak nem befosatós
  • donceleger #4
    Kicsit össze lehetne hangolni itt az SG-s cikkek környékén. A filmhez tartozó plakátról szóló cikkben ugyanis pont a plakát miatt marasztaltátok el a filmet, idézem:

    "Ugyan még nem láttuk a The Possession című horrorfilm előzetesét, de sokan minden bizonnyal már a film nemrég érkezett plakátja alapján el fogják dönteni, hogy érdekli-e őket a horror."

    Most meg az első mondatban dicséret hangzik el róla. Összeszedettebben ha kérhetnénk!
  • sad1976 #3
    amikor megláttam azokat a szőrös pajeszos kucsmás izéket.én is majdnem becsokiztam...
  • scagnetti #2
    Ez jo befosatosnak tünik. Jöhet!
  • Grodt #1
    Csak én vagyok olyan hülye, h úgy gondolom, h a 13as karika nem megfelelő a filmnek?