Szekeres Viktor

Katasztrófa Charlie Sheen új sorozatának előzetesében

Újabb promóciós videó érkezett Charlie Sheen legújabb sorozatához, mellyel a színész megpróbál visszakapaszkodni a tévébe - igaz, ezúttal egy kisebb csatornára.

Az amerikai FX csatorna már a sokadik "előzetesét" adja ki Charlie Sheen új sorozatának, az Anger Managementnek, de még mindig csak afféle külön gyártott promókat nézhetünk meg, magából a sorozatból továbbra sem láthattunk semmit. Mint arról már volt szó Sheen a Ki nevel a végén? című Adam Sandler - Jack Nicholson-filmből készített szituációs komédiának lesz főszereplője nyártól, egész pontosan június 28-tól.


A sorozat története szerint Charlie Sheen egy Charlie nevű, nem feltétlenül a megszokott módszerekkel dolgozó terapeutát fog alakítani, aki dühkezelésre specializálódott - tehát Jack Nicholson karakterét fogja továbbvinni a sorozatban. A virágzó magánpraxist vivő Charlie minden héten foglalkozásokat tart csoportja számára, valamint pro bono-alapon heti rendszerességgel rabokat is kezel. Sheen mellett főleg nők fognak feltűnni a sorozat főbb szerepeiben, Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla és Noureen DeWulf.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #2
    Várós.
  • AZTA #1
    Az alapötlet szerintem nem az igazi, bár kitudja milyen lesz a megvalósítás..