Szekeres Viktor

Színész érkezett a Barátok köztbe

Rátóti Zoltán személyében egy ismert és elismert színművésszel erősíti Magyarország legnézettebb szappanoperájának, a Barátok köztnek a stábja - igaz csak pár hét erejéig.

Egy vérbeli sármőr érkezett hétfőn a Mátyás király térre, akinek lehengerlő stílusától azonnal megdobbant a Rózsa Kávéház pincérlányának, Kingának a szíve. A nők nyelvén jól értő férfit, Mátyás karakterét, a Kaposvári Csiky Gergely Színház ügyvezető igazgatója Rátóti Zoltán alakítja. Az ismert színész által megformált karakter pár hétig lesz látható a sorozatban, de a csatorna ígérete szerint ez idő alatt számos fordulatos esemény okozója és elindítója lesz.


Az RTL Klub valószínűleg Rátótitól is várja, hogy kirángassa a Barátok közt kátyúba ragadni látszó szekerét, ugyanis a szappanopera nézettsége múlt héten is többször 1,3 millió alá esett, s előfordult, hogy még a Jóban Rosszban is megverte. S mindez nemcsak a teljes lakosság körében elért nézettségre vonatkozik, hanem a kereskedelmi korosztályra, azaz a 18-49 évesekre is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • eNMi #4
    naaa-neee!!! szinész érkezik??? mi lesz igy ezzel a szinvonalas sorozattal? teljesen összezavarják a kereskedelmi korosztályt. hová vezetne ez?
  • Aldo Moro #3
    Ha már sármőr, meg szoknyavadász, meg félisten, akkor választhattak volna olyan valakit is, aki úgy is néz ki.
  • AZTA #2
    Énis őt keresem de csak egy vén majmot láttam, az ilyen Kinga féle csak akkor mászna rá ha látná beszállni mondjuk egy m6os bmw-be vagy vmi. :D
  • csabipapo #1
    Hol is van az a sármőr?