Szekeres Viktor

Új kép A sötét lovag - Felemelkedés főgonoszáról

A Total Film legfrissebb számára a Denevérember rajongói is felkaphatták a fejüket, hiszen a magazinban egy új kép jelent meg Batman legújabb ellenségéről, Bane-ről.

Alig több mint két hónap van már csak hátra Christopher Nolan új filmjének, A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises) bemutatójáig. Legalábbis az amerikai premierig, hiszen arra már július 20-án sor kerül, a hazaira azonban 26-ig várni kell, cserébe sokak örömére szinkronnal lehet megnézni majd a filmet, mely a legutóbb leírtakkal ellentétben még egyáltalán nem biztos, hogy meg lehet nézni itthon IMAX-verzióban, egyelőre még zajlanak a tárgyalások a forgalmazó Intercom és a másik fél között.

A premierig hátralévő két hónapban valószínűleg bőven fogunk még képeket látni a filmből, elég arra gondolni, hogy például a Prometheushoz nemrég több mint 40 kép jelent meg. A legutóbbi fotók a nyomtatott Total Film magazinból származnak. A rajongók számára a legérdekesebb talán Bane újabb, eddig nem látott képe lehet, de aki a többire is kíváncsi, az itt megnézheti őket. (Ezeken Batman, Bane és Macskanő is látható.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth74 #12
    you made my day :-D
  • Longshadow #11
    Még mindig reálisabb az óriásira növelő tömegnövelőnél. Szerintem a gáz halmazállapotú fájdalomcsillapító teljesen "reális" egy képregény filmben.

    Nolan pedig sose hagyja abba mert zseniális filmeket csinál, napjaink legjobb rendezője.
  • Ender Wiggin #10
    És még Nolan batmanjére mondják azt, hogy hú de reális...
  • Seth #9
    Szerintem már volt erről szó. Vmi baleset érte asszem Bane-t és ezen a maszkon keresztül állandóan fájdalomcsillapítókat meg egyéb drogokat szív magába
  • Ender Wiggin #8
    Jézusom, de béna. Ez biztos a vízbül vesziki a zokszigént.
    Nolan mondjon már le.
  • metalos #7
    :D:D

    A TITÁN az Arkham-os videojátékokban jelent meg, és nem TITÁNnal látja el, hanem a Venommal. Az Arkham Asylumban a TITÁN-t Bane Venomjának felhasználásával készítették el.

    De, mivel Christopher Nolan-ről van szó, és az ő Batman vilgáról, biztos, hogy nem a Venom fogyasztásra van az a maszk rajta, mert akkkor hol van a tartály, amiben tárolva van, meg egyébként is nem így jutott a Venomhoz, hanem a tartályból, egyenesen az izmaiba pumpálódott a cucc. Nolan biztos valami más funkcióval ruházta fel, ami illeni fog ebbe a sztoriba.
  • Bhalage #6
    azon keresztul szivja a titant! mi masert lenne
  • Hedgehunter #5
    Gagyi.... Tul sok idot vartak vele.....
  • toarpad #4
    Ekkora baromságot. És ezt várják több millióan ? Pfúj..
  • ZeGa #3
    A sztori valami képregényhősről szól... hm, mi is a neve... ja igen, Batman. Olvass után és akkor megtudod mi az. :)
    Egyébként azért van rajta, mert annyira büdös a szája, hogy a többi szereplő nem akart máskülönben vele dolgozni. Ja és sztori sincs, csak mindenki beöltözött valaminek és össze-vissza ugrálnak a kamera elő, amit a rendező elég jónak tartott arra, hogy felvegye majd moziba küldje. ;)