Szekeres Viktor

Kiszámolták, ki szerepelt legtöbbet a The Avengers-ben

Joss Whedonnal sikerült viszonylag korrekt módon megoldania, hogy egy sok szuperhőst felvonultató filmben szinte mindenki megfelelő mennyiségű időt töltsön a vásznon.

Egyes újságíróknak viszonylag sok ideje van. Az NYMag-nek, azon belül is a Vulture-nek író Gilbert Cruz például összesítette, hogy A bosszúállókban az egyes karakterek mennyi időt töltöttek a vásznon (a cikkben olvasható, hogy milyen módszerrel tette). Meglepetésre nem Robert Downey Jr. Vasemberét láttunk a legtöbbet, hanem Chris Evans Amerika kapitányát, bár kettejük között minimális a különbség: utóbbi 37 perc 42 másodpercet szerepelt, míg előbbi 37 perc 1 másodpercet.

33 és fél percet volt vásznon Fekete Özvegy és az őt alakító Scarlett Johansson, Hulk, illetve Bruce Banner, vagyis Mark Ruffalónak 28 perc jutott, míg Thornak, azaz Chris Hemsworth-nek 26 perccel kellett megelégednie. A csapatból a sereghajtó természetesen a Sólyomszemet alakító Jeremy Renner lett 12 perc 44 másodperccel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #20
    Az aktuális Bosszúállókban is benne van, nem de? Stark meg egy időben "gonosz" lesz, úgy rémlik.
  • Etinger #19
    Ez jóóó! :)
  • Sir Quno Jedi #18
    Ultimate Spiderman rajzfilmsorozatban belép a Shield-hez és kap egy csapatot. Szal. afféle young avengers stílusban tolják, sőt Ironman tervez neki páncélt is.
  • cateran #17
    Mind2-ten (Superman es Spiderman) neha a vegetekig elmennek, hogy ELVE fogjanak el mindenfele csunya bacsikat (ez sajna Batmanre is igaz) Pontosabban az alap vilagkepuk ilyen.
    Sosem fogom elfelejteni, amikor az 1ik Batmanben Joker ENSZ nagykovet lesz (azt ne firtassuk, hogy ez hogy lehetseges:D) es persze Batman Metropolisba utazik, hogy elfogja (pontosabban megolja, ugyanis kozben Joker torbecsalta az akkori Robint es megolte) Superman persze megprobalhja megallitani Wayne-t, nehogy huncutsagot csinaljon es ekkor jon a poen: Batman szol Supeman nek, hogy nezzen ra a holatasaval...az szot fogad es latja, hogy valamifele energia veszi korul Batmant, aki kozli, hogy ez a pajzs Supermanre van hangolva es ha megprobalja megallitani a bosszujat es megtorik a pajzs, akkor valahol a vilagban meghal 3 artatlan ember, akiken bomba van....Superman persze innentol lapit, mint szar gazban:D Imadom:D "a cel szentesiti az eszkozt"
  • Etinger #16
    Jobban is mutat mint a Disney logó a film előtt :'D
  • WoodrowWilson #15
    Ez is a megállapodás része volt: link.
  • Etinger #14
    Igazából Batman sem volt eleinte az a sötét lovag... Azt néztem minap, hogy pl az első részben rögtön szerepelt pl Robin, aki azért... :'D

    Az én kedvencem is amúgy Batman, még Michael Keaton fél Batman miatt, ott megszerettem a történetet... A képregényt magát nem olvastam, ellenben a Pókemberrel, amit igen. Éééés... őszintén szólva ott egyáltalán nem egy nyálas főhős.. én mondjuk már sokadik "évadot" lapozgattam, és eleve ott idősebb már Parker, már csak ezért is komolyabb az egész.

    A film az valahogy túl "trendi"... Maguirenek szerintem szörnyű szöveget/szerepet írtak, az új meg olyan.. nem is tudom.. Az előzetes alapján csalódtam, mert Nolan szintű feltámadást vártam :)
  • Etinger #13
    Lehet butaságot kérdezek, de miért van akkor az Avengers film előtt Paramount logó? Azt tudom, hogy Marvel Presents... Meg amit írtál, azt én is olvastam, csak mégsem tűnik tisztán Marvelnek, mármint a TV-s jogok birtoklása miatt még nem kellene Paramount logóval nyitni a filmet :)
  • cateran #12
    Nalam a Superman-Spiderman paros a legnyalasabb, legunalmasabb kepregenyek bajnokai (mondjuk vannak jo reszeik, ez tagadhatatlan, de az alapveto hozzaallasuk a vilaghoz az ok, ami miatt a hanyinger kerulget toluk...)
    Batman a maga eleg durva machiavellizmusaval es idonkent horrorba hajlo reszeivel, mar sokkal inkabb az en izlesemnek megfelelo (sajna a Nolan filmekbol -bar nagyon tetszenek- ez kimaradt)
    Persze embere valogatja:)
  • dresden1 #11
    A Paramount nem gyártott semmit az Avengers-szen, az Disney produkció volt. Saját tulajdon, saját marketing és saját disztribúció. 2010-ben a Disney kivásárolta a Paramountot a 6 filmes szerződéséből, így az utolsó 2 filmet már nem ők gyártják, ezt és a Vasember 3-at. Ez 115 millió dollárba került nekik, plusz 8, illetve 9%-os részesedésbe. (A Paramount mindössze a fizetős tévés jogait tarthatta meg a filmnek.)