Szekeres Viktor

Plakát és előzetes az év egyik legdurvább filmjének

Kifejezetten elvetemült filmnek ígérkezik a Killer Joe, melyet tavaly már bemutattak pár rangos filmes fesztiválon, idén pedig a lehető legkeményebb korhatárt kapta meg Amerikában.

Megérkezett William Friedkin legújabb filmjének, a Killer Joe-nak az előzetese és egy második plakát is felkerült hozzá a netre. Az előzetesből rögtön látszik, hogy az Ördögűző című horrorral világhírűvé vált Friedkin új filmje az Amerikában igencsak ritka és biztos bukást jelentő NC-17-es korhatár kapta meg, vagyis csak 17 éven felüliek nézhetik meg. Mindez persze nem meglepetés, hiszen amikor tavaly szeptemberben a velencei, valamint a torontói filmfesztiválokon bemutatásra került a Killer Joe, már akkor biztosra lehetett venni, hogy a filmet nem fogja tolerálni az Amerikában korhatárokat osztogató MPAA.


A Matthew McConaughey és Emile Hirsch főszereplésével, valamint Juno Temple, Thomas Haden Church és Gina Gershon mellékszereplésével készült film a tervek szerint július 27-én kerül mozis forgalmazásra Amerikában, ami azt jelenti, hogy hozzánk is elérhet valamikor. A Tracy Letts által írt történet egy 22 éves kábítószerkereskedőről szól, akinek az anyja ellopja a drogkészletét, s ennek köszönhetően elő kell kerítenie valahonnan 6000 dollárt, különben meg fogják ölni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)