Szekeres Viktor

Magyar származású standupos hódította meg Amerikát

A magyar származású amerikai standup komédiás cseppet sem hagyományos sorozata, a Louie a második szezonjával folytatódik a magyar Comedy Centralon.

Május 8-án érkezik a Louie második évada a Comedy Centralra. Louis CK (született Székely Lajos) 2010-ben jelentkezett Louie című sorozatával, amelynek írója, rendezője, főszereplője, vágója és producere is egyben. A sorozat egyedi hangneme és emberközelisége, valamint a standup részleteket a történetmeséléssel vegyítő stílusa joggal tette népszerűvé itthon és külföldön a két lányát egyedül nevelő, esendő apa figuráját.


Louis CK, a fanyar humorú standupos sikerét leplezetlen őszintesége adja: az, hogy kimondja, az élet valójában szívás, de ha már így alakult, legalább jókat lehet röhögni rajta. A siker nem is maradt el, a sorozat első évadát - amely jelenleg is fut a Comedy Centralon - 2011-ben két Emmy díjra jelölték: CK a legjobb író, valamint a legjobb főszereplő kategóriában került a legjobbak közé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nimfas #1
    Nekem a Lucky Louie jobban tetszett tőle... abban szerepel még a Californicationban szereplő Marcy Runkle... szerintem veri a Louie sorozatot :-)

    Nézzétek meg, érdemes :-)