Szekeres Viktor

Újabb hazai tévécsatorna lefedettsége érte el a 2 millió háztartást

Május 2-től a Zone Romantica a UPC Direct Light csomagjában is fogható. A Chello Central Europe Zrt. által működtetett csatorna így már több mint 2 millió magyar háztartásban elérhető.

A szappanoperák és romantikus történetek rajongói valószínűleg örülni fognak a hírnek, hogy a Zone Romantica elnevezésű csatorna csomagot váltott a UPC-nél, így már 2,2 millió magyar háztartásban elérhető, ami több mint 5 milliós potenciális nézőközönséget jelent - más kérdés, hogy a kisebb csatornák már a pár tízezer nézőnek is örülni szoktak. Málnay B. Levente, a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója elmondta: "Nagyon örülünk, hogy létrejött ez a megállapodás a UPC Directtel, és a csatornánk bekerült a UPC Direct Light csomagba. Célunk, hogy a Zone Romantica minél szélesebb körbe jusson el, az idén további beruházások és változások várhatóak a csatornával kapcsolatban. A Zone Romantica a legnagyobb forgalmazók nőknek szóló legsikeresebb filmjeivel, sorozataival igyekszik a nézői igényeket kielégíteni."

A Zone Romantica Magyarország mellett Lengyelországban és Romániában is elérhető, összesen több mint 8 millió háztartásban. Az 1998-ban indult csatorna a legjobb dél-amerikai és nemzetközi sorozatok segítségével repíti nézőit "a szerelem, a szenvedély és a vágyak világába". Olyan szériákat láthat itt a néző, mint a brazil Fej vagy írás, a brazil Kettős élet vagy a brazil India - Álmok útján, de akadnak a csatornának olasz (Szépségszalon) vagy chilei sorozatai is (Ricky apu).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #1
    Yesss, végre, ennyit a munkáról, kapcsolatokról , iskoláról, azt hiszem beköltözöm a tv elé :D