Szekeres Viktor

Így kezdődik május legsúlyosabb komédiája

A nyár, illetve május egyik legsúlyosabb komédiája minden bizonnyal Sacha Baron Cohen új filmje, A diktátor lesz, melynek felkerült az első 2 perce a netre és a képsorok nem okoznak csalódást.

A Paramount Pictures pár napja feltette a netre május közepén bemutatásra kerülő, erősen korhatáros komédiájának, A diktátornak (The Dictator) nyitójelenetét, mely Aladdin tábornokot mutatja be a nézőknek pár pillanat erejéig. Az mindenképpen jó jel, hogy a Sacha Baron Cohen főszereplésével készült filmben már a lenti alig 2 perc alatt is akad sírva röhögős jelenet. A brit komikus mellett egyébként még szerepelni fog a filmben Anna Faris, Ben Kingsley, Megan Fox, John C. Reilly és J.B. Smoove is.


A nagy kérdés az, hogy A diktátor mekkora tömegeket fog megmozgatni, hogy érdeklődési fok szempontjából hol fog elhelyezkedni a 2006-os Borathoz és a 2009-es Brünóhoz képest. Amerikában a Borat annak idején 26 millió dollár bevételt hozott a nyitóhétvégéjén, míg a Brünó 30 milliót, de előbbi ezt 800, utóbbi pedig 2 750 moziban. Nem is csoda, hogy a Borat Amerikában majdnem 130 millió dolláros bevételig menetelt el, míg a Brünónak mindössze 60 millió jött össze. (Természetesen A diktátor annyiban különbözik nevezett filmektől, hogy nem az áldokumentarista jelleg fog dominálni benne.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a.carkey #2
    Ez kész. :)
  • LizzyKathy #1
    "...Természetesen A diktátor annyiban különbözik nevezett filmektől, hogy nem az áldokumentarista jelleg fog dominálni benne..."
    Pedig mintha pont ugyanazt látnánk,mint ez előtt :)