Szekeres Viktor

Célegyenesben a Daredevil rebootja

Most már szinte biztosra vehetjük, hogy el fog készülni a Daredevil, a fenegyerek következő része, mely hivatalosan reboot lesz. Bár az is valószínű, hogy nem a nyári időszakban fog mozikba kerülni.

A Deadline értesülései szerint a Twentieth Century Fox stúdió szerződtette David James Kelly írót, hogy írja át Daredevil című képregány-reboot forgatókönyvét, melyet az a David Slade fog rendezni, aki olyan filmekkel robbant be a köztudatba, mint a Cukorfalat és A sötétség 30 napja, hogy utána az Alkonyat: Napfogyatkozással rombolja kicsit hírnevét rajongói körökben. De valószínűleg ezt egy jó Daredevil-filmmel helyre tudja állítani, főleg mostanában, hogy egyre több Marvel-film látható a mozikban.


A tervek szerint a reboot Frank Miller és David Mazzucchelli Born Again című történetét adaptálná, mely a képregény 227. számában indult és egészen a 233. számig tartott 1986-ban. A sztoriban Matt Murdock családját és barátait érik különböző támadások annak köszönhetően, hogy Wilson Fisk, azaz Kingpin fényt derít személyazonosságára. Azt még egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül bemutatásra a reboot, mint ahogy még a szereposztásról sem esett szó. (A Ben Affleck főszereplésével készült 2003-as film egyébként nem szerepelt rosszul Amerikában, hiszen a februári premier ellenére 102,5 millió dollár bevételt termelt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Jó 20 perccel és szépen belerak egy rendes nyomozós szálat,amiben az ügyvédnek leesik,hogy Kingpin azonos Wisk-kel..nem csak úgy hipphopp eljut hozzá azonnal..
  • Kferro #2
    No, erről nem is tudtam. Mennyivel több a rendezői változat?
  • xido #1
    Affleck-et bírtam benne..Kingpin feketévé válását teljesen megbocsájtottam Michael Clark Duncan miatt és a rendezői változat jó is volt..:)