Szekeres Viktor

Matthew Perry új sorozattal feledtetné a bukásait

Matthew Perry pilotja a legelső, melyből már biztosan sorozat lesz Amerikában ősztől. A színésznek a Jóbarátok után ez már a harmadik új sorozata - az előző kettő megbukott.

A Jóbarátok hatalmas és 10 évadon át tartó sikere után Matthew Perry a mozifilmek világában próbált szerencsét, de 7 év alatt mindössze három szerepet kapott, melyek közül a Fapofa és a Balhés tesók eleve kisebb, független produkció volt, a "nagy" Hollywood mindössze a Megint 18 című testcserés komédiában számított rá. Nem csoda, hogy Perry 2006-ben visszament tévézni, de A színfalak mögött egy évad után megszűnt, s hasonlóan rövid ideig volt képernyőn 2011-ben indult sorozata, a Mr. Sunshine.

Miután a színész idén A férjem védelmében című jogi drámában haknizott egyet, leforgatta a Go On című pilotot az NBC-nek, s cseppet sem meglepő módon a csatorna látva a kész anyagot úgy döntött, hogy berendeli a szituációs komédiát 13 rész erejéig, vagyis már ősszel a képernyőre kerülhet a végeredmény. Perry mellett a sorozatban még olyan színészek játszanak, mint Allison Miller, Bill Cobbs, Julie White, Khary Payton, Laura Benanti és Suzy Nakamura. A történet egy sármos, veterán tévés sportújságíróról fog szólni, aki maga alá kerül, mert meghal felesége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    :) az nem sírás volt, hanem csak egy jó alku pozíció megalapozása - maximum minél magasabb pénzért ment a hiszti. a színésznek nem kell sírnia. ha lejár a szerződése, elmehet. ha nem megy, akkor maradni akar. aki sír, az abbahagyja. nem kényszeríthetik.

    kaptak 1M-t, ami azért nem volt ultramagas (csak nagyon magas), hiszen ray romano utánuk a 2M-t is megkapta a raymondért. a színészek is tudták, hogy a fizetésük az még mindig csak kis szelet ahhoz képest, hogy a szindikátusi utósugárzás jogdíjaiból mennyit kapnak
  • Ender Wiggin #7
    De "sírtak". Eredetileg a kilencedik végén akarták abbahagyni, de az NBC ultramagas fizetésekkel megtartotta a stábot még egy évadra. A 11.-et pedig egyöntetűen elutasították. Anistont leszámítve egyikük sem keresett olyan jól azóta sem, mint az utolsó Jóbarátok években, pedig mindegyiküknek elindult még abban az időben a mozikarrierje.
  • winnie #6
    nem hiszem, hogy sírtak volna és nem egy 11. évadon múlt a skatulya. azt meg pláne nem hiszem, hogy egy színész 10 vagy 15 évig akarná ugyanazt a karaktert játszani. perry is inkább játszana szerintem több sorozatban 4-5 év alatt, mint egy friendsben azóta is.
  • AZTA #5
    Rosszul rémlik hogy anno azért sírtak mind a 6an hogy hagyják abba, mert unják, és nem akarnak beskatulyázódni? Talán Anistont leszámítva szerintem utólag összetennék a kezüket, ha még mindig menne a sorozat...
  • bcrics #4
    Szeginy Chandler Bing, pedig a Fapofa is jó film volt, mind2 csaj akit megdöngetett benne istennő, ajánlom:P
    Márhogy a filmet.
  • fergusonpapa #3
    legjobban abba filmre alakított pedig.
  • googlekereso #2
    Kelta: az még a Jóbarátok alatt volt, az a "de 7 év alatt..." rész pont azért van benne, mert az azóta eltelt 7 évet jelöli
  • Kelta #1
    ????????

    A Bérgyilkos a szomszédom (The Whole Nine Yards) 2000-es maffia-komédia Bruce Willis és Matthew Perry főszereplésével.

    meg a folytatása...2004ben...