Szekeres Viktor

Scorsese ismét DiCaprióval forgat

Martin Scorsese ismét Leonardo DiCaprióban talált magának múzsát, hiszen a színész lesz a főszereplője következő filmjének, mely a Wall Street farkasa címet fogja viselni.

Martin Scorsese fogja rendezni a The Wolf of Wall Street című filmet, melynek főszereplője Leonardo DiCaprio lesz. Ez azt jelenti, hogy a rendező és a színész ötödjére fog együtt dolgozni, hiszen DiCaprio korábban olyan Scorsese-filmekben szerepelt, mint az Aviátor, a Viharsziget, A tégla és a New York bandái. A film Jordan Belfort hasoncímű regénye alapján fog készülni, mely itthon is megjelent már A Wall Street farkasa címen.

Az augusztusban induló forgatásra a szkriptet az a Terence Winter készítette el, akit leginkább tévésorozatok kapcsán szoktunk emlegetni, ő volt a Maffiózók egyik fő írója, s ő az atyja a Boardwalk Empire - Gengszterkorzónak is. A regény hivatalos fülszövege a következő: 1987-et írunk. A Wall Street a világtőzsde epicentruma, ahol a zabolátlan mohóság és az ócska csillogás közepette tucatjával bukkantak fel és tűntek el a milliomosok. Ebből a talmi yuppie közegből indult Jordán Belfort, aki a kilencvenes évek amerikai pénzügyi világának leghírhedtebb figurája lett. Belfort a válság hamvaiból építette fel saját brókercégét, amely egy atombomba hatékonyságával gyűrte maga alá egész Amerikát. A Stratton Oakmond maga volt a megtestesült hatalom, amelynek legtetején Jordán Belfort ült. Ő lett a Wall Street farkasa - annyi pénzt keresett és annyit költött luxusautókra, jachtokra, drogokra, nőkre, amennyit földi halandó elképzelni se tud. A fiatal tőzsdeügynökök istenítették, és vakon teljesítették utasításait. Jordán Belfort lentről indult - "lejjebb voltam a legalsó pocsolyaféregnél" -, és nagyon magasra jutott, ahonnan mélyre zuhant. Csalás és pénzmosás vádjával 20 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #1
    "Jordán Belfort lentről indult - "lejjebb voltam a legalsó pocsolyaféregnél" -, és nagyon magasra jutott, ahonnan mélyre zuhant. Csalás és pénzmosás vádjával 20 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. "


    20 hónap az lekvár ha tényleg olyan magasan volt. :D Attól még Damu is többet kapott pedig ő a béka seggét is alig érte fel :D