Szekeres Viktor

Pixelesre sikerült a legújabb Disney-animáció plakátja

A Disney idén nem csak a Pixar nyári filmjével rukkol elő animációs fronton, hanem egy saját produkcióval is. A Rontó Ralph a tervek szerint itthon november elsején kerül bemutatásra, az amerikai premier előtt.

Az MSN jóvoltából a netezők ma először tekinthették meg, hogy milyen lesz a Disney november elején (nálunk elsején, Amerikában másodikán) bemutatásra kerülő animációs filmjének, a Rontó Ralph-nak (Wreck-It Ralph) az első hivatalos plakátja. Az animáció nem Pixar-munka lesz, hanem a Disney saját animációs stúdiója dolgozik rajta, mint A hercegnő és a békán és az Aranyhaj és a nagy gubancon.

A film főbb szinkronhagjai John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer és Jane Lynch lesznek, de persze a hazai verzióban az orgánumukról le kell mondanunk, ami valószínűleg a többségnek nem lesz probléma, hiszen az animációs filmekhez gyártott hazai szinkronok általában jól szoktak sikerülni. A rosszfiú videójáték karakterről szóló Rontó Ralph-ot egyébként a Simpson családban és a Futuramában is dolgozó Rich Moore rendezte.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)