Szekeres Viktor

Need for Speed-mozifilmet készítenek

Úgy tűnik, hogy nemsokára komoly konkurenciát fog kapni maga mellé Vin Dieselék Halálos iramban-sorozata, hiszen az Electronic Arts a Need for Speed mozis verziójának elkészítését tervezi.

A Variety információi szerint az Electronic Arts szerződtette John Gatinst, a Vasököl forgatókönyvíróját, hogy álljon elő egy, a Need for Speed című játékra alapozott történettel, majd annak elfogadása esetén írja meg annak forgatókönyvét. A hírek szerint a projekt több stúdió figyelmét is felkeltette, a Warner Bros., a Sony és a Paramount formálisan jelezte is az érdeklődést, s jelenleg a Paramount tűnik befutónak. (A Universal Pictures természetesen nem foglalkozik a franchise-szal, hiszen nekik ott a Halálos iramban-széria, mely erősebb, mint valaha, s jövőre már a hatodik részéhez érkezik.)


A videójátékosok nagyon jól ismerik a Need for Speedet, mely minden idők legsikeresebb autóversenyes sorozata, eddig több mint 100 millió példány kelt el mindenféle platformokra a különböző epizódokból. A sorozat legutolsó tagja a Need for Speed: The Run volt, mely tavaly november 15-én jelent meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #10
    Volt valaha az NFS-nek sztorija?
  • nlght #9
    Nekem (ha nem az aktuális grafika és a szimulációs igény a lényeg) a NFS: Underground 2 jött be a legjobban, utána kipróbáltam a Most Wanted-et és elhánytam magam, az irányítás annyira lebutított lett, hogy 150-el bevettél egy hajtűkanyart (kézifék nélkül), pedig még NFSU 2-ben törekedni kellett a kanyar előtt lassításokra, de Most Wantednél már a gázt se kellett elengedni, na akkor uninstalláltam a gémet és azóta nem is játszok nfs-el, ha autós játék kell és zúzni is szeretnék, akkor szépen leporolom a FLATOUT 2 nevű gyöngyszemet, nem mai grafika, de minden tekintetben veri az NFS-t élményben...
  • mester1987 #8
    Jaja, de már jövőre jön a 6. rész. Nem elhamarkodott ez?! Bár ők tudják.
  • Jawarider #7
    Halálos iramban 4-5 nekem nagyon bejött, azt leszámítva, hogy felhagytak az éjszaki gyorsulási vonallal. Jó lenne olyan filmeket látni ahol ezt a fő vonal. Szerintem.
  • KillerBlue #6
    Talán ez a fickó össze tud hozni egy jó sztorit. A Vasököl is egész jó volt.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Ez a klip kib***ott jó! :))))))
  • KRTuning #4
    Elk**vultunk: The Run hülyén hangzott volna. Ezek az NFS játékok már nem a sztorijuktól voltak felkapva, de hátha kisül belőle valami. Aprópó Michael Bay, újonnan mindig _ez_ jut eszembe a nevéről.
  • Eriongtk #3
    Tisztában vagyok a teljes NFS sorozat tagjaival, még a Motor City Online-al is, ami hatalmasat bukott. Azt is tudom, hogy a T. cikkíró hogyan gondolta, nem is vele van bajom vagy a szóhasználatával, hanem azzal, milyen irányban ferdült el a játék, hogy mostmár csak a nevében NFS, másban nem.
  • kjhun #2
    Pedig a Run az utolsó. Nézd meg itt

    Az már más tészta, hogy min esett át, a cikkíró nem arra gondolt, hanem hogy melyik volt ténylegesen az utolsó kiadása. Így-vagy úgy névileg az is NFS.
  • Eriongtk #1
    " A sorozat legutolsó tagja a Need for Speed: The Run volt, mely tavaly november 15-én jelent meg. "

    Nem igaz. A sorozat legutolsó tagja a Porsche Unleashed volt, (talán még Hot Pursuit 2) utánna jelentős elkurvuláson esett át a sorozat, mely a végén már semmiben nem volt hű a gyökereihez.