Szekeres Viktor

Itt a 2012-es A holló magyar előzetese

Kellemesen sötét lesz a hangulata A holló című kriminek, mely főszereplője Edgar Allan Poe lesz, s ebből következően a XIX. században fog játszódni.

Eredetileg március kilencedikén mutatta volna be a Relativity Media A holló (The Raven) című, John Cusack főszereplésével hazánkban forgatott kosztümös thrillert, de végül április huszonhetedikére halasztották a premiert. Ez annyiban pozitívum, hogy így csak három hetet kell várni a magyar bemutatóra, hiszen a Big Bang Media jóvoltából május 17-én mi is élvezhetjük a filmet, ráadásul feliratos verzióban, aminek az eredeti hangokat kedvelők minden bizonnyal örülnek.


Az Edgar Allan Poe-ról szóló filmben az író egy fiatal nyomozóhoz csatlakozik, hogy elkapjanak egy őrült sorozatgyilkost, aki brutális gyilkosságaihoz Poe munkáit használja fel afféle ihletként. Cusack partnerét Luke Evans fogja alakítani, de mellette még feltűnik a filmben Alice Eve, Brendan Gleeson és Oliver Jackson-Cohen is. A hollót az a James McTeigue rendezte, aki eddig két filmet készített: a V mint vérbosszút, valamint a Nindzsa gyilkost.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • slemo #3
    Nem azért de, a Fűrész lopott Edgar Allan Poe műveiből. Viszont tény, hogy nagyon jól csinálta.
  • csabipapo #2
    Ezt az előzetest azt hiszem a SH 2 előtt láttam,de akkor már meggyőzött.Remélem rohadt jó lesz!
  • Razide #1
    Mi ez bakker, Fűrész lite a XIX. században? Ezeknek már semmi sem szent?