Szekeres Viktor

Itt van Charlie Sheen új sorozatának első előzetese

Charlie Sheen csillagászati összeget bukott azzal, hogy kirúgatta magát a Két pasi meg egy kicsiből. Ezúttal jóval kisebb gázsiért egy másik komédiában próbálja megmutatni, hogy a CBS hibát követett el lépésével.

Megérkezett Charlie Sheen új tévésorozatának, az Anger Managementnek az első promóciós videója - a szériának természetesen még nincs magyar címe, de a papírforma alapján a Ki nevel a végén? elnevezés illetné meg, hiszen Adam Sandler 2003-as mozifilmje alapján készült. Ugyan az előzetesben még nem láthatunk egyetlen másodpercet sem a sorozatból, de legalább Sheen feltűnik benne, kacsintva egyet korábbi sorozatára, a Két pasi meg egy kicsire, melyből kirúgták minősíthetetlen viselkedése miatt, karakterével pedig rettentő szadista módon végeztek.


A szituációs komédia Amerikában június 28-án kerül bemutatásra rögtön két epizóddal az FX csatornán. A széria első szezonja mindössze 10 részből fog állni, de a hírek szerint a kábelcsatornák által gyakran követett konstrukcióban készülhet a sorozat: ha megfelelő lesz a nézőszám, a készítők 90 rész legyártására fognak megbízást kapni, azaz rögtön minimum öt évadot írhatnak meg forgathatnak le. Az Anger Managementben Sheen mellett fogunk ismerős arcokat látni, elég csak Selma Blairra, vagy a Fűrész-filmekből ismert Shawnee Smith-re gondolni, de egy vendégszerepre például Denise Richards is beugrik, ás Sheen azt mondta, hogy Martin Sheent is meggyőzi, hogy játssza el sorozatbéli édesapját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!