Szekeres Viktor

Új valóságshow-val büntet a TV2

Új valóságshow-t próbál bevetni a TV2 az RTL Klub ellen, bár a műsor nem este, hanem délután lesz látható. A Nagy takarítás egyik főszereplője és műsorvezetője Gombos Edina lesz.

Április 28-án szombaton új valóságshow-val próbál büntetni a TV2. Magyarország második legnézettebb országos kereskedelmi csatornája 18:00-s kezdett bocsátja útjára a Nagy takarítás című reality-t, mely 25 perces lesz és ezen idő alatt Gombos Edina műsorvezető és Szabó Csilla hivatásos házvezető felkeresi Magyarország legkoszosabb otthonait (részenként egyet!), majd móresre tanítja a rendetlen lakókat és elvégzik a nagytakarítást.

Az új műsornak köszönhetően változik a TV2 szombati műsorstruktúrája is, hiszen így a Sas kabaré 17:00-tól kerül adásba, míg azt megelőzően a Hawaii Five-0 16:00-s, míg a Bűbájos boszorkák 15:00-s kezdettel kerül adásba. 14:00-tól pedig egy régi-új sorozatot láthatnak a TV2 nézői, hiszen a csatorna elkezdi az első részétől ismételni a Sheena, a dzsungel királynőjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #5
    Próbálják koppintani az eredeti sorozatot az öregasszonyokkal, de szerintem az utánozhatatlan lesz ... főleg a gombás Edinával :)

    Na meg nálunk nem lesz nagy kunszt mocskos házakat / lakásokat / családokat találni. A mi házunkban is tudnék egyet, akik mindenféle lomot összeszednek meg az ablakon öntik ki a pi..át. Testhezálló műsor lesz :)
  • 12346 #4
    kár, hogy kereskedelmi csatorna
  • gabeone #3
    Adónk milliárdjaiból újabb hasznos programokat terveznek nekünk. Köszönjük!
  • 12346 #2
    há lenne ötletem, hova menjenek^^ melóból adódóan láttam már szemetet gyűjtő, csótányos, igénytelen fos embert kultúr lakókörnyezetben is.
  • Zombee #1
    Ez tényleg büntetés.