Szekeres Viktor

Véget vetettek egy természetfölötti tévésorozatnak

Viszonylag kevés olyan tévésorozat van, amely a természetfölöttivel is foglalkozik, éppen ezért szomorú a hír, miszerint Angliában a BBC3 csatorna vezetősége úgy döntött, hogy nem folytatják a The Fades-et.

A BBC Three a 6 részes első évadot követően úgy döntött, hogy véget vet a The Fades című sorozatnak. A természetfölötti tematikájú széria sorsáról Johnny Harris, az egyik főszereplő tájékoztatta az SFX-et. A széria további szereplői Daniel Kaluuya, Lily Loveless, Tom Ellis,Daniela Nardini, Claire Rushbrook és Natalie Dormer voltak, a forgatókönyveket pedig az a Jack Thorne írta, aki korábban a Skins stábjában dolgozott.


Az angol sajtókritikák többségében pozitívan tüntették fel a The Fades-et és a nézettség sem alakult rosszul, hiszen 867 ezres nyitányt követően az utolsó részekre is megmaradtak nagyjából 700 ezren, az iPlayeren is viszonylag jól teljesített a sorozat. Az apokalipszis megakadályozásáról széria mellett a BBC Three az elmúlt hetekben más szériáknak is véget vetett, többek között a The Mongrelsnek, de cserébe olyanokat folytat, mint a This is Jonsy, a Lip Service és a Him & Her.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Én azt hittem vége van. Hmmm...Legalább jó vége lett.