Szekeres Viktor

Kitűzték az Amerika kapitány 2 premierjét

Amerika kapitány láthattuk a mozikban tavaly, láthatjuk idén, s bár Thorral ellentétben jövőre már nem tűnik fel filmben, 2014-ben ismét visszatér a multiplexekbe, hogy megmentse a világot.

A The Walt Disney Studios bejelentette, hogy a Marvel Studios egyik soron következő képregény-adaptációja, az Amerika kapitány második része 2014. április negyedikén kerül mozikba Amerikában. A tervek szerint az Amerika kapitány 2 ott venné fel a történet fonalát, ahol a heteken belül bemutatásra kerülő A bosszúállók befejeződik, és a vezérszál Steve Rogers együttműködése lenne Nick Fury-val és szervezetével, a S.H.I.E.L.D-del - miközben persze több-kevesebb sikerrel próbál alkalmazkodni a modern világhoz.

Ez azt jelenti, hogy a Marveles képregényhősöket kedvelők idén láthatják A bosszúállókat, valamint A csodálatos pókembert, 2013-ban pedig Thor a második, Vasember pedig a harmadik saját filmjében térhet vissza a mozivászonra, valamint ismét láthatjuk Rozsomákot (Farkast). A nagy kérdés, hogy a Marvel 2014-ben kiket hoz vissza ismert hősei közül, hiszen a Fantasztikus Négyes-reboot és A bosszúállók második része is tervezés alatt áll, valamint akad egy-két "titkos" projekt, melyek közül az egyik a hírek szerint a Doctor Strange lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marinecorps #1
    Jó volna a Deadpool filmről is hallani valami konkrétumot (na nem azért mintha ezeknek nem örülnék). Már csak azt várom hogy Image képregényekből mikor csinálnak filmet (tudom, volt már egy Spawn) mert azok közt is van pár kiemelkedő alkotás.