Szekeres Viktor

Megnézhető a The Avengers-mozifilm egyik akciójelenete

Nem érdemes kukoricázni a Fekete Özveggyel, ez derül ki A bosszúállók című mozifilm nemrég netre került első jelenetéből, mely nem csak a pofonok miatt izgathatja fel a tinédzsereket.

Miközben a júliusban bemutatásra kerülő A csodálatos pókemberből már több részlet is felkerült a netre és így nyilvánossá vált, a Marvel Studios mindezidáig visszatartotta a The Avengers-mozifilm, azaz A bosszúállók filmklipjeit. Pár órája érhető el az első részlet online, a jelenet főszereplője a Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson és Clark Gregg rajongókedvenc karaktere, Coulson ügynök.


A Joss Whedon által írt és rendezett filmből kiragadott 45 másodpercben Johansson karaktere úgy tűnik, hogy elég szorult helyzetben van, de kiderül, hogy a látszat csal és pár mozdulattal ártalmatlanná teszi fogvatartóit. A bosszúállók hazai premierjére, mint az ismeretes, április 26-án kerül sor, nyolc nappal az amerikai premier előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cryon #5
    Akkor menj ki a 8. kerületbe, ott tuti minden valódi lesz :)
  • Xerox10 #4
    Te biztos nagy filmes csávó vagy, te beéred a silány minőséggel. Nem kell lassítani, ahhoz, hogy lássa az ember, hogy gagyi. Lehet nekem nagyok az elvárásaim, de ha beülök egy filmre, akkor az jó is legyen. Tudom, a nagy közönség elfogadja, de én ilyen vagyok. Ott van Batman - Sötét Lovag, Christian Bale tényleg megüti Heath Ledger-t, és az tényleg hatásos. Vagy ott van a Terminátor - Megváltás, amikor Christian Bale találkozik a számítógépes Arnolddal. Kivágja a fém ajtót, de felülről látszik, hogy az ajtó faros lemezből van és kettétörik, de a következő jelentben már egyben van az ajtó. Amikor Arnold elkapja Bale-t a földön, akkor az oldalán fekszik, a következő jelenetben, már térdel. Amikor elhajítja, lábbal hátra fele repül, amikor a falnak ütközik, akkor meg már fordítva van. Csak reménykedni tudok, hogy te még véletlenül sem fogsz filmet csinálni.
    S, tudom, hogy te nagyon okos vagy, én is mondok egy okosságot: Die Hard 1-ben amikor John McClane végig rohan az üveg szilánkokon, az voltakép műanyag darabkák. Ezt emészd.
  • zetortraktor #3
    Majd vigyázz a neten, mert le fog esni, hogy nincs Télapó sem.

    Lehet, hogy neked újdonság, de ez egy film. A filmekben általában a színészek nem ütik meg egymást, sem a kaszkadőröket, csak úgy csinálnak. Mintha. Ami nem látszik, csak ha valaki lassítgat. És inkább az lesz a béna, aki az ilyenre izgul. (Lassíthatsz üveg betöréseket is, ott is hamarabb zúzódik szét az üveg, minthogy odaérne a belé vágott szák.)

    Sőt, amit mondanak a filmekben, nagyrészt azt is a stúdióban, az utószinkron során veszik fel. Több poént most nem is akarok lelőni. Emészd.
  • Xerox10 #2
    Nem hogy gagyi béna is:
  • Lordboxi #1
    hát ez vmi rettentő gagyi volt.