Szekeres Viktor

Itt a nyár legelvetemültebb komédiájának előzetese

Több érdekesnek ígérkező komédia is látható lesz nyáron a mozikban, de a legelborultabb humort talán a Ted ígéri, melynek főszereplője egy játékmaci lesz.

Seth MacFarlane-t a legtöbben animációs sorozatainak köszönhetően ismerik, hiszen olyan kultikus szériákat készített, mint a Family Guy vagy az Amerikai fater, de ő az atyja a The Cleveland Show-nak, mely papíron a Family Guy testvérsorozata, valamint az ő irányításával fog elkészülni 2013-ra az új Frédi és Béni széria. MacFarlane idén nyáron azonban végre egy kvázi élőszereplős filmet is le fog tenni az asztalra. A címe Ted lesz.


A Ted azért csak kvázi élőszereplős, mert a címszereplője egy játékmaci lesz, amely természetesen animálva fog megjelenni a vásznon, ráadásul a hangja maga a rendező lesz, akitől nem áll távol a szinkronizálás, hiszen saját sorozataiban is több karaktert "hangol". A Universal Pictures Amerikában július 13-án debütáló filmjében, a Tedben Mark Wahlberg és Mila Kunis lesz a főszereplő, ők próbálnak meg összejönni, kérdés, hogy ezt a mackó fogja-e engedni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #4
    Kíváncsi vagyok ki lesz a maci magyar hangja... :D
  • viasz #3
    Jónak tűűűn! :))
  • Wittgen #2
    Jófélének ígérkezik :)
  • portable #1
    jó filmnek néz ki :)