Szekeres Viktor

Clint Eastwood új filmje valójában Kurt Cobainről szól

Clint Eastwood immáron a negyedik feldolgozását készítheti el a Csillag születiknek, s a forgatókönyvíró elmondása szerint ismét csak újragondolta a klasszikus történetet.

A Crave Online adott hírt a nálunk áprilisban bemutatásra kerülő Szerencsecsillag (The Lucky One) című film sajtótájékoztatóján elhangzottakról. A Nicholas Sparks regénye alapján készült adaptáció forgatókönyvét író Will Fetters újságírói kérdésre az A Star Is Born című projektjéről is ejtett egy-két szót, többek között azt, hogy a Clint Eastwood által rendezendő remake valójában Kurt Cobainről fog szólni - legalábbis Norman Maine karaktere lesz olyan, mint Cobain lenne napjainkban, ha még élne.

A nálunk Csillag születik címen ismert történet, melynek több feldolgozása is készült már, ezúttal egy újragondolt Norman Maine-t fog megtenni főszereplőnek. A forgatókönyvíró eleve azért vágott a projektbe, mert nagy Kurt Cobain-rajongó, egy olyan főhőst képzelt el, aki annak idején nem készítette el az akusztikus Unplugged albumot, most viszont, 20 évvel később a grunge ikonikus figurájaként, de fénykorát maga mögött hagyva megpróbálja megcsinálni a lemezt. A Warner Bros. vágyai szerint Tom Cruise főszereplésével készítené el a filmet, a női főszereplő pedig, mint azt már korábban bejelentették, Beyoncé lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!