Szekeres Viktor

A nyár komédiája lehet A diktátor - itt az új előzetes

A legújabb előzetesnek köszönhetően végre megtudtuk, hogy miről fog szólni Sacha Baron Cohen legújabb agymenése, A diktátor. A rendező a Boratot és Brünót is jegyző Larry Cohen.

Új előzetest adott ki a Paramount Pictures új komédiájához, A diktátorhoz (The Dictator). És ezúttal még hasznosnak is mondható a trailer, hiszen az elsőhöz képest ebből az is kiderül, hogy valójában miről fog szólni a film, s ezen információ segítségével minden bizonnyal sokan el tudják dönteni, hogy érdekli-e őket Sacha Baron Cohen legújabb ökörködése.


Baron Cohenen kívül a filmben a trailer alapján Anna Farisnak jut a legnagyobb szerep, de mellettük mellékszerepben még feltűnik Ben Kingsley, Megan Fox, John C. Reilly és J.B. Smoove is. A diktátor amerikai premierjére május 11-én kerül sor, itthon pedig május 17-től láthatjuk a filmet, talán annak is köszönhetően, hogy a UIP-Duna Film nem mert bevállalni, hogy ugyanakkor kerüljön mozikba, mint amikor az Éjsötét árnyak című Tim Burton-film. (A május premierből kiderülhet, hogy a nyár kifejezés nem a csillagászati nyárra, hanem a mostanság már április végén elkezdődő mozis nyárra vonatkozik.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)