Szekeres Viktor

A TV2 a neten is tarol

Bár a TV2 valóságshow-jának tévés nézettsége csalódást keltő, az elmúlt hétvégén több mint 1 millióan voltak kíváncsiak a Megasztár első élő show-jára az interneten.

A TV2 zenei reality-jemúlt pénteken debütált első élő döntőjével, melyben a 12 versenyző a XXI. század népszerű dalait énekelve mérte össze tudását. A csatorna tájékoztatása szerint amellett, hogy több mint egymillióan kísérték figyelemmel a show-t a televízióban, péntek este és az azt követő hétvégén ugyanennyien nézték a műsor tartalmait az interneten keresztül (egyedi látogatószám: 1 163 200). A rajongók a Megasztáros tartalmak megtekintésével közel kétmillió oldalletöltést produkáltak a három nap alatt. (oldalmegtekintés: 1 828 700)

Ugyancsak a múlt héten indult a Megasztár mobilapplikáció: az iPhone-ra és Androidra letölthető ingyenes alkalmazást alig egy hét alatt több mint 2700-an töltötték le okostelefonjukra (iPhone: 1514, Android 1209). A Megasztár alkalmazást a felhasználók többsége máris 5 csillaggal díjazta, mind az App Store-on, mind a Google Play-en.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)