Szekeres Viktor

Új sorozattal próbálkozik a TV2

A 2011-ben készült és az Egyesült Államokban jelenleg is hatalmas sikerrel futó Csoda Manhattanben egy szobalány és egy dúsgazdag politikus félreértésen alapuló szerelmi történetét meséli el.

Március 28-án debütál a TV2 legújabb telenovellája, a Csoda Manhattanben. A sorozat főszereplője Marisa (Litzy) aki egy jobb élet reményében Amerikába költözik kisfiával, Laloval. Miután kiderül, hogy gyermeke apja megcsalja őt, továbbköltözik New York-ba és egy előkelő szállodában helyezkedik el szobalányként. Éppen rendeződni látszik a sorsa, amikor újabb, végzetes bonyodalomba keveredik. Takarítás közben felpróbálja az egyik vendég ruháját, és pont ekkor pillantja meg őt a befolyásos politikus, Cristóbal Parker Salas (Eugenio Siller). A férfi jómódúnak hiszi Marisa-t és randevúra hívja a Central Parkba. Hamar fellángol köztük a szerelem, ám Marisának lelkiismeret-furdalása van és úgy dönt, bár szereti a férfit, mégsem folytathatja a hazugságon alapuló kapcsolatot. Később azonban rájön: nem könnyű az érzelmeknek parancsolni…

A sorozatban, melyet nemrég mutattak be az Egyesült Államokban, ismét negatív szerepkörben tűnik fel Vanessa Villela, aki az Eva Luna-ban a gonosz Victoria-t alakította. A széria március 28-án 15:15-től dupla részekkel lesz látható a TV2 képernyőjén! Az új sorozat indulásának napjától a TV2 hétköznap délutáni műsorrendje is átalakul: 14:10-kor kezdődik majd a La Pola, ezt követi 15:15-től a Csoda Manhattanben dupla részek, 17:20-kor az Update Konyha, öt percre rá pedig a Tiltott szerelem lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #2
    Hurrá!
  • Mp3Pintyo #1
    Nem kicsit ismerős a történet :D
    "Maid In Manhattan" Jennifer Lopez, Ralph Fiennes.

    "A 2011-ben készült és az Egyesült Államokban jelenleg is hatalmas sikerrel futó Csoda Manhattanben"
    A 6-7.4-es értékelést nem nevezném hatalmas sikernek...