Szekeres Viktor

Itthon csúnyán besült az év bulifilmje

Magyarországon elkerülte a siker a Project X-et, a közönséget nem érdekelte a sztármentes film, sem annak videókamerázós aspektusa. Itthon továbbra is a látvány és a sztárok kellenek.

Amerikában meglepetés sikert aratott a Project X - elszabadul című videókamerázós mozifilm, s ez azért is volt figyelemreméltó, mert sokadjára is kiderült, hogy sztárok nélkül is lehet sikert elérni. Itthon azonban már közel sem volt ilyen rózsás a helyzet, a filmet hiába mutatta be az Intercom 28 kópián, az mindössze 9 860 embert érdekelt a premier hétvégéjén, ami 12,2 millió forint bevételt jelentett a moziknak, s ez a toplista negyedik helyére volt csak elegendő.


Pedig az Intercom mindent megtett annak érdekében, hogy sikert arasson, nem spóroltak a marketingköltségekkel, speciális vetítéseket is tartottak, meglehetősen szokatlan megoldásokkal, de úgy tűnik, hogy Amerikával ellentétben itthon nem terjedt el túlságosan a film híre a fiatal tinik és egyetemisták körében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    "Itthon továbbra is a látvány és a sztárok kellenek."
    --->
    http://www.sg.hu/cikkek/88152/nincs_is_szuksegunk_hollywoodi_sztarokra
  • Zombee #3
    Mivel videókamerázós, engem eleve nem érdekelne szinkronosan sem. A felirattal nincs bajom, utolsó két film, amit moziban láttam, feliratos volt.
    Amúgy, amilyen a mai átlagos magyar szinkron, kétesélyes, hogy jól járnánk-e vele, ha leszinkronizálják (le fogják a DVD-re, így még jobb az esély a gagyira).
  • kalapos01 #2
    Persze. Mert szinkronnal világraszóló siker lett volna. Innen is köszönet az Intercomnak, hogy bevállalta feliratosan pedig minden 20 filmjükből 19 szinkronos. Az erő krónikája szerinted sikeres volt szinkronnal?
  • fergusonpapa #1
    talán ha egy bulis filmet nem feliratosan adnának nem lenne bukás,engem érdekel szoktam nézni feliratos filmeket de egy ilyen filmnél rengeteeg élmény megy kárba hogy olvassol,marketing felelösök ismét hozták a formájukat.