Szekeres Viktor

Megérkezett a Prometheus új, IMAX-előzetese

A Prometheus teljes előzetese előtt megnézhetjük az IMAX-trailert, mely csak még inkább meggyőz minket arról, hogy június elején a moziban a helyünk.

Amerikában ma a WonderCon nézői fogják először látni a Prometheus teljes, két és fél perces előzetesét, mely minden bizonnyal azonnal fel is fog kerülni a netre. Addig is, hogy könnyebben teljesen a várakozás percei, megnézhetjük az ugyancsak friss IMAX-trailert. A videóból ismét csak nem derül ki sok minden, de akit a spoilerek éltetnek, az felfedezhet benne érdekességeket, főleg, ha szeret előzeteseket kikockázni.


A film Amerikában június nyolcadikán fog bemutatkozni, s sajnos a hazai premier dátuma még mindig nem hivatalos, de valószínűleg az új trailer magyar verziójának bemutatója idején a filmet itthon forgalmazó Intercom is elárulja, hogy mikorra kell számítanunk az év egyik leginkább várt filmjére. Melyet itthon 2D-ben és 3D-ben is megnézhetünk, s remélhetőleg IMAX-formátumban is, mint eddig az idei IMAX-premiereket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Ez ugye nem azon a bolygón játszódik, ahol a fura úrhajót és a tojásokat találták?
    És miér van az, hogy mostanában minden egyes filmben Hardy és Faszbender szerepel? Hogy kövessem a 80-as évek címfordítóinak hagyományait, nálam a film címe ez lenne:
    Várja: a halál.
  • Zoliz #3
    Jó kis filmnek tűnik.. Remélem alienes hangulat is meglesz, még ha nem is lesz benne az imádott kzenomorph
  • NEXUS6 #2
    Szerintem évtizedek óta nem vártam ennyire egy sci-fi filmet, mint most ezt.
  • Yutani #1
    Legyen már június...