Szekeres Viktor

Büntet az idei Transformers-klón legújabb előzetese

A Transformers negyedik részére még várnunk kell, hiszen Michael Bay előbb egy kisebb filmet rendez, azonban a scifi-akciók kedvelői itthon április 18-tól vigasztalódhatnak a Csatahajóval.

Megnézed a Csatahajót?
 • Igen, moziban.
 • Igen, azonnal letöltöm szinkronnal.
 • Kivárom az őszi DVD-megjelenést.
 • Ilyet én nem nézek.
A Universal Pictures napokban új előzetest adott ki egyik idei nagyköltségvetésű produkciójához, a Csatahajóhoz (Battleship), melynek eredeti címét a Hasbro játékkiadótól licencelték, mely a nálunk Torpedó címen ismert táblás játékot először kiadta. Peter Berg (Hancock) filmje elsőre, második és harmadikra is egy idegeninváziós akció-scifinek tűnik, mely bizonyos elemeiben meglehetősen hasonlít a Transformers-filmekre.


Kérdés, hogy lesz-e a látványorgia mögött valami történet is, illetve, hogy van-e igény a közönség részéről történetre. A Csatahajó főszereplője az a Taylor Kitsch, akinek ez rövid időn belül a második nagyköltségvetésű scifi főszerepe (ő volt a címszereplő a John Carterben), s mellette még láthatjuk a Kellékfeleségből is ismert Brooklyn Deckert, Alexander Skarsgardot, az énekesi pályán hatalmas sikereket elérő Rihannát, Asano Tadanobut és Liam Neesont.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #15
  Orulok, hogy felfedezted magadnak a propagandafilmeket:D A fasza amerikaiak, mert a vilag tobbi resze kannibalokbol es mutans degeneraltakbol all....
  Alig varom,hogy lathassam:D Nagy bigbadabum, csitt-csatt, sirr-durr, robbanasok, lovesek, drama, szerelem, idegenek, akcio...no brain, no pain...
 • Jawarider #14
  Amerika a világ valamelyik pontján megint megmenti a világot, gondolom majd megint egy szakasz katonáról fog szólni, meg valamiről ami vissza tud lőni a távolból egy pisztoly utasítására. Esküszöm úgy érzem, hogy azért csinálnak ilyen filmeket , hogy a tudatalattinkba beépüljön az, hogy nem is baj, hogy az amcsik mindenhol ott vannak a világban....
 • noki2 #13
  Az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...
 • Zombee #12
  Azért ez nem ilyen egyszerű. Kéne egy forgatókönyvíró is, aki összedobálja a dolgokat, amit majd aztán a rendező leforgat. No meg a Függetlenség napjában színészek voltak.
  A Transformers rendkívül sikeres szériává nőtte ki magát, evidens, hogy az ott bevált formulán itt sem változtatnak. A látvány, meg a hangok némileg emlékeztetnek is rá, bár még ettől sem lesz klón, a TF alapvetően nem inváziós film volt, a 3. rész sem arról szólt, a Földet senki sem akarta megszállni.
  Zárójelben megjegyzem, a Függetlenség napja is tartalmazott bődületes faszságokat, elég csak arra gondolni, hogy a földi számítógépek teljes mértékben kompatibilisek az idegen technológiákkal szoftver és hardver téren is. Vagy az is lehet, hogy a PC az űrből jött!? :)
 • NEXUS6 #11
  Azt nem értem én sem, hogy miért nem tudnak egy hasonló szintű filmet sem összedobni manapság. Sokan szidják Emmerichet, de az ilyen látványos popkorn mozihoz igen is ért. A manapság népszerű rendezőpalántáknak meg még ebbe is beletörik a bicskájuk, pedig annyi pénzt tolnak a seggük alá a stúdiók, hogy még a büfés csaj is limóval jár a forgatáson.


  És pl a 13. emelet tök jó lett. Igaz annak csak producere volt inkább.
 • Zombee #10
  Lehetne jó film is, a Függetlenség napja is jó mind a mai napig, de szerintem ez nem lesz az.
 • Zombee #9
  Valószínűleg a bejáratott márka miatt volt szüksége a Hasbro-ra a készítőknek, mert köze nem sok van az eredeti táblás játékhoz. Önmagában valószínűleg ők sem bíztak a film sikerében, nem akartak egy Battle Los Angeles mértékű mérsékelt sikert gondolom, míg ugyebár a Hasbro féle Transformers igen sikeres volt. Igaz, a G.I. Joe már nem annyira.
 • barcames #8
  BÜNTET????? MI?!
  Viktor te vagy egy nagy BÜNTETÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Stranger666 #7
  0 filmérték, 100% látvány. Tipikus, mozibam megnézem talán még otthon a nagy TV-n 2x azt annyi. Élvezetes lesz, szeretem a baromi hangos dolgokat moziban:D
 • NEXUS6 #6
  Attyaúristen, ez egy szemét mindentbele északamerikai krízisfilm lesz. Az élien invézsönnek úgy is reneszánsza van, úgy hogy az kell bele ezerrel. Északkorreai sárgák, meg iráni atomrakéták, ugyan már! Látvány oszt annyi.

  Szal én biztos megnézem!

  Már csak azt kéne tudni, hogy mi köze van a torpedó c. játékhoz, és ezt a címet miért kellett a Hasbrótól licenszelni?
  Legközelebb a Lemezárúgyártól kell elkérni a Holdjáró c. film jogait, vagy mifaxom?