Szekeres Viktor

2013-ra csúszik az év egyik legjobban várt filmje

Csak jövőre ér el a mozikba a zombiapokalipszis, a Paramount stúdió ugyanis elhalasztotta a World War Z premierjét, s helyére egy Tom Cruise akciókrimit pakolt be.

A Paramount Pictures közleményben jelentette be, hogy változásokat hajtott végre bemutatásra váró filmjei egy része, s azok premierjeivel kapcsolatban. Az egyik legrosszabb hír, hogy a tavaly idehaza is forgatott Marc Forster-féle World War Z december helyett csak 2013. június 21-én kerül bemutatásra Amerikában. Max Brooks itthon is megjelent zombiapokalipszisről szóló regényének adaptációjáról van szó, melynek főszereplői Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew Fox és David Morse.

A World War Z által eddig "birtokolt" december 21-i premierdátumra a stúdió a One Shotot tette Tom Cruise főszereplésével. A film Lee Child azonos című regényének adaptációja lesz, ami itthon Csak egy lövés címmel jelent meg. (Ez Child kilencedik Jack Reacher-könyve.) A rendező az Oscar-díjas Christopher McQuarrie lesz. Egyelőre még nincs rendezője sem a Tini Nindzsa Teknőcök élőszereplős feldolgozásának (Teenage Mutant Ninja), bár Jonathan Liebesman egyre gyakrabban merül fel, azonban a stúdió már kitűzte a film premierjének időpontját, mely 2013. december 25-e lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    2012. 12. 21. The End!

    Szal karácsonykor egy posztapokaotikus film éppen hogy jól időzített lett volna. Jövőre max realista társadalmi drámaként lehet eladni, szal tuttibukás lesz emiatt!
  • winnie #2
    a karácsony nem hiszem, hogy zavarja az embert, most is siker lett a tetovált lány, anno volt más sikeres posztapok film karácsony táján.
  • scagnetti #1
    Állítólag az utómunkák miatt halasztják a bemutatót, bár ezt nehéz elképzelni, mivel magát a forgatást már jó ideje befejezték, és azért decemberig bőven lenne idő az utómunkálatokra. Aztán az is lehet,(ha a pletykáknak hinni lehet), hogy tényleg egyből trilógiát forgattak belőle, és emiatt csúszik. No én nem bánnám, elég sok történet van abban a könyvben, és mind nagyon jók.
    Vagy egész egyszerűen azért, mert hát valljuk be őszintén, karácsonyi időpont nem éppen alkalmas egy zombi apokalipszis filmnek. Nagy bukta lenne, persze attól én még megnézném, de nem magamból kell kiindulni.