Szekeres Viktor

Egyre több kép érkezik a készülő Riddick-ből

Vin Diesel újabb két képpel kedveskedett rajongóinak. A Riddick forgatásán készült fotók immáron hetek óta kerülnek fel a színész 31 millió követővel rendelkező Facebook-oldalára.

Vin Diesel nem lankad, folyamatosan posztolja hivatalos Facebook oldalára új filmjének, a jelenleg is forgatás alatt lévő Riddick-nek a háttéranyagait, melyek természetesen legtöbbször a munkálatok közben készített fotók. Az eddigi képeket itt lehet megnézni, a legújabbakat pedig kicsit lejjebb.

Klikk ide! Klikk ide!

Egyelőre sajnos még nincs információ arról, hogy mikor kerülhet bemutatásra David Twohy scifije. Ha abból indulunk ki, hogy a jelenleg is forgatott James Bond-film, a 007 - Skyfall nálunk már októberben látható lesz, akkor akár még idén elkészülhet és bemutatásra kerülhet a Riddick-trilógia harmadik része. Azonban a be nem jelentett premierdátum, valamint a várhatóan hosszabb utómunka-folyamat inkább 2013-as bemutatót valószínűsít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    naon. igen.
  • Hungarikum #1
    Kedvenc színészem volt Vin Diesel, sokkal több lehetett [van] benne mint amennyit a Faszt és furious nevü n+1 sorozatban mutatott. Riddick naon jó pl.