Szekeres Viktor

Már a Prometheus előzetesének előzetese is nagyon jó

A hírek szerint március 17-én mutatja be a 20th Century Fox a Prometheus teljes előzetesét. Ezt beharangozandó a türelmetlenebbek összevágtak egy előzetest az előzeteshez.

Sokáig csak a filmeknek készítettek előzeteseket, azaz reklámvideókat a hollywoodi stúdiók, de pár éve rájöttek, hogy a reklámot sem hátrány, ha bereklámozzák - kérdés, hogy mikor jön el a reklámok bereklámozásának reklámjainak ideje? Az idei Super Bowl előtt például az új VW-reklám kapott egy előreklámot, korábban pedig pár kiemelt mozifilmet (Sherlock Holmes 2, Amerika kapitány ás társai) reklámoztak az előzetes előzetesével. Ebben a kampánytaktikában idén elsőként a Prometheus részesült, így most megnézhetjük a rövid időn belül világpremier kertében bemutatkozó teljes trailer előzetesét, étvágygerjesztőjét.


Persze ezeket a képsorokat majd moziban lesz érdemes megnézni, 3D-ben, bár ki tudja, hogy a kötelező korhatár-besorolásnak köszönhetően itthon mikor lesz bemutatva Ridley Scott új scifijének trailererje. Az Amerikában június nyolcadikán 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is bemutatásra kerülő film, mint az köztudott, halvány szálakkal A nyolcadik utas: a Halálhoz is kapcsolódni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Triantafillo #7
    Nyilván a könyvet nem olvastad, ezt a videót meg félre értetted. Itt nem tojássá alakulnak, már csak azért sem, mert a tojásokat a királynő rakja. Ebben a videóban az van, hogy az idegen azt teszi, amit az ösztönei diktálnak : "befalazza" az embereket, hogy a tojásból kikelő arc-támadók rá tudjanak mászni.Az egy dolog, hogy itt nincsenek tojások, de az ösztöneit követve "teszi a dolgát".
  • nessboth #6
    Lenne egy kérdésem, nem lehet, hogy a Prometheus arról fog szólni, hogy az alien-ek igazából ember-és idegen hibridek? Azaz egy átalakult verziójuk? Mert, ha valaki megnézi a bővített első részt, abban van ez a jelenet, hogy az emberek tojássá alakulnak.
    http://www.youtube.com/watch?v=FJUaH9KzH1s
    szóval a nyolcadik utas a halál-ban az alien nem más, mint a phrometheus egyik űrhajósa?!
  • zetortraktor #5
    Legyen olyan. Legalább mindenki rájön, hogy az előzetesek nem arra vannak, hogy megnézzék azok, akiket a film érdekel. Arra vannak, hogy a többiek megnézzék.
  • NEXUS6 #4
    Annyira azért nem volt informatív ez az előzetes, de nagyon én sem fogom eröltetni, hogy ezeket lessem egész nap.

    Az minden esetre előjön, hogy nagyon jó kis HC sci-fi lesz ez. A kérdés az, hogy Scott menyire engedi meg magának, hogy megint egy érdekes horrort csináljon. Az a gond talán, hogy még ha ő meg is engedné, de a producerek nem rajonganak azért, hogy a családimozidélutándiznivel képivilága, sokkolóhatásán túlmutató valamit csináljon, mert ugye a piros karikának elég jelentős hatása van a nézőszámra. (Az aranyos kis CGI figurák vicces történetei is valszeg ezért is érnek el ilyen zajos sikereket manapság).
  • Wittgen #3
    Ne nézd meg akkor az előzeteseket, ennél a filmnél én sem teszem.
  • toarpad #2
    Ez is olyan lesz mint az AvP 2. Kiadnak 20 előzetest azt a filmben lesz 1-2 új képkocka ..
  • anubys1984 #1
    Ez az!
    Alig vártam már, hogy végre kapjon egy előzetest az előzetes.