Szekeres Viktor

Itt a nyár legviccesebb scifi-komédiájának első előzetese

Nem csak szuperköltségvetésű filmekkel próbálnak nyáron nagyot kaszálni a stúdiók, hanem visszafogottabb, ámde ötletesebbnek tűnő projektekkel. A Neighborhood Watch ilyen lehet.

Elkezdődött a 20th Century Fox egyik nagyobb nyári filmjének, a Neighborhood Watch-nak a marketing kampánya, így érdemes egy pillantást vetni a komédiára, mely Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Rosemarie DeWitt, Richard Ayoade, Will Forte és Billy Crudup főszereplésével július 27-én kerül bemutatásra Amerikában a Step Up negyedik részével és a Tyler Perry-féle The Marriage Counselor egy napon. Egyrészt egy teaser, azaz kedvcsináló előzetes érkezett a filmhez, másrészt pedig egy plakát.


A képsorokból ugyan nem derül ki, de a Neighborhood Watch műfaja egyszerre lesz scifi és komédia, ugyanis egy afféle polgárőr csoportról szól, akik a környékük figyelését arra használják fel, hogy végre elszabaduljanak a családjuktól. Balszerencséjükre azonban egy, a világ megsemmisítésére irányuló földönkívüli összeesküvés nyomaira bukkannak. Az agyament filmet az ugyancsak agyament Seth Rogen és Evan Goldberg írta, a rendező pedig az az Akiva Schaffer, aki ha lehet még agyamentebb, amit a The Lonely Island paródiaegyüttes tagjaként már többször is bizonyított.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)