Szekeres Viktor

Az eredeti Spock a The Big Bang Theory-ben

Végre sikerült megszereznie a The Big Bang Theory készítőinek Leonard Nimoyt, azaz Spock-ot, azonban a színész mégsem a szokott módon fog vendégszerepelni a népszerű sorozatban.

A TvLine értesülései szerint Leonard Nimoy végre beadta a derekát és elvállalt egy vendégszereplést, illetve inkább cameót a The Big Bang Theory című szituációs komédiában, melyet itthon Agymenők címen ismerhet a közönség. A Star Trek népszerű Spockja, aki nemrég visszavonult a színészettől, azonban nem a szokásos módon fog feltűnni, hogy az őt bálványozó Sheldon karakterének beteljesülést okozzon, hanem csak a hangját fogja hallatni - a Fringe-ben is hasonlóképpen tűnt fel. A lap értesülései szerint Nimoy, illetve Spock Sheldont álmában lepi meg.

Aki nézi Amerika legnézettebb komédiasorozatát, az minden bizonnyal emlékszik arra, hogy a készítők többször is eljátszottak Sheldon megszállottságával: a 2. évadban Penny-től kapott egy Nimoy által aláírt szalvétát, a 100. részben pedig egy életnagyságú Spock figurát kapott, bár arról kiderült, hogy nem Nimoyt, hanem Zachary Quintót ábrázolja, aki a J.J. Abrams-féle filmekben alakítja a vulkánit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)