Szekeres Viktor

Videó szivárgott ki a Star Trek 2 egyik akciójelenetéről

A pár nappal ezelőtti fényképek után egy videó is felkerült a netre a Star Trek 2 forgatásáról, azonban csak az nézze meg, aki nem akar spoilerbe belefutni, hiszen a jelenet lehet, hogy a film vége felé lesz látható.

Nemrég kerültek ki több filmes oldalra is olyan fényképek a Star Trek második részének forgatásáról, melyeken a Spockot alakító Zachary Quintót lehet látni, amint az egyik új karaktert alakító Benedict Cumberbatch-csel vív ádáz ökölpárbajt. Nos, ahol fotók vannak, ott mozgókép is, minden bizonnyal a készítők nagy bánatára egy másfél perces videó is felkerült pár napja a netre, melyen látni lehet a két színészt, ahogy zöld háttér előtt bőszen a levegőt csépli.


Az, hogy miért és milyen környezetben zajlik a bunyó, olvasóink fantáziájára bízzuk, választ valószínűleg még jó ideig nem fogunk kapni, hiszen az egyelőre címmel még nem rendelkező második "újkori" Star Trek-mozifilmet csak május 17-én mutatják be az amerikai mozikban - 2013-ban. A rendező ugyanaz a J.J. Abrams lesz, akinek köszönhetően a Star Trek-franchise új erőre kapott és kilépett a "ciki" kategóriából, vagy legalábbis sokkal több nézőhöz jutott, mint az előző filmek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jAMEsbAUd #3
    Az egyik jelenetben Spock vulkáni fogását is kibírja a szürke kabátos illető? :O Mit tudni a történetről egyébként?
  • NEXUS6 #2
    Remélem az lesz.
  • Narxis #1
    OMFG érzem, hogy brutális lesz ez a film.