Szekeres Viktor

Márciusban vadonatúj műsorok a TV2-n

A TV2 tavasszal új műsorokkal bővíti kínálatát. A megújulás jegyében az átalakulni vágyó hölgyek Lakatos Márkkal szépülhetnek, míg a Másodállásban álmaik szakmájában próbálhatják ki magukat a sztárok.

Márciusban két vadonatúj műsort indít a TV2. Jön a sztárokat felvonultató Másodállás, valamint a Lakatos Márkkal képernyőre kerülő Én is szép vagyok. Március 11-én délután kerül képernyőre a Másodállás, mely valóra váltja a sztárok álmait! A műsorban közismert emberek kapják meg a lehetőséget, hogy kipróbálják magukat egy régóta áhított, ám eddig számukra teljesen ismeretlen szakmában. A fordulatokkal és kihívásokkal teli sorozat hazai és külföldi helyszíneken készül, és olyan sztárok közreműködésével kerül képernyőre, mint Várkonyi Andrea, Bochkor Gábor, Iszak Eszter, Ganxsta Zolee, Karsai Zita és Váczi Gergő. (A vasárnapi, TV2-es epizódpremiert követően, a következő szombat délutánján a FEM3 is műsorra tűzi a Másodállást.)


Március 21-én, szerdán késő este debütál az Én is szép vagyok című sorozat. A műsor házigazdája és stylistja, Lakatos Márk minden epizódban tetőtől-talpig átváltoztat egy vállalkozó kedvű nőt, akinek nem csak külső megjelenésére, hanem énképére, önbecsülésére is pozitív hatással van a nagy átalakulás. A testileg-lelkileg megújult hölgyek olyan hasznos tippekkel gazdagodnak, melyek a hétköznapokon is szebbé varázsolják őket. (A szerdai, TV2-es epizódpremiert követően ismétlés szombat délben a TV2-n, vasárnap késő este pedig a FEM3-on!)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lacyb #2
    ááá megint egy toljukalétamicelebünknek műsor
    Ezek olyan semmire sem jó "műsorok"
    De hamar megvan olcsó, és a sok birka nép bámulja másnap meg a melóban kibeszéli. remek
  • leeloodallas #1
    "a Másodállás, mely valóra váltja a sztárok álmait!"
    "Várkonyi Andrea, Bochkor Gábor, Iszak Eszter, Ganxsta Zolee, Karsai Zita és Váczi Gergő"

    A mai gazdasági helyzetben ez minimum bicskanyitogató, ráadásként ilyen érdektelen arcokkal...

    ganksztxsztkxsztksza zolival ép eszű ember nem készít műsort, csak ha a színvonal nem célja a "produkciónak"...