Szekeres Viktor

Az első képek a Stark Trek 2-ből

Kiszivárogtak az első forgatási képek a Star Trek folytatásának forgatásáról. Ezek többségén Spockot és Uhurát lehet látni, amint vérre menő harcot folytatnak az egyik (vélhetően) rosszfiúval.

Az MTV-nek köszönhetően kerültek ki az első fotók a Star Trek című mozifilm második részének forgatásáról, s később újabb képek lepték el a netet. A képsorozaton a Spock-ot játszó Zachary Quintót láthatjuk, valamint az Uhuraként visszatérő Zoe Saldanát, akik az angol Benedict Cumberbatch-nek, illetve karakterének látják el a baját, hol puszta kézzel, hol lőfegyverrel. (Az összes képet itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az egyelőre valódi címmel még nem rendelkező Star Trek 2-t, akárcsak a sorozatot felélesztő és a Star Trek-univerzumnak rengeteg új rajongót szerző első filmet, J.J. Abrams rendezi. Quinto és Saldana mellett természetesen a többi, Enterprise legénységi tagot alakító színész is visszatér, azaz ismét láthatjuk John Chót, Simon Pegget, Anton Yalchint, Karl Urbant, Bruce Greenwoodot és Chris Pine-t is. Új szereplőként a már említett Cumberbatch mellett Alice Eve és Peter Weller érkezik. A premierre 2013. május 17-én kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!