Szekeres Viktor

Teljesen új szereplők a Transformers 4-ben?

A főszereplő biztosan nem fog visszatérni a 2014-ben moziba kerülő negyedik Transformers-mozifilmbe, de azt is valószínűsíteni lehet, hogy a mellékszereplőket sem fogjuk viszontlátni.

Bár nyilvánvaló, hogy még nagyon korai a Transformers negyedik részével kapcsoltban bármilyen információt biztosnak tekinteni, de arról mindenképp érdemes hírt adni, amit Josh Duhamel, aki az első három részben Lennoxot alakította, az E! Online-nak mondott. A színész úgy véli, hogy az első három részből senki nem fog visszatérni a folytatásra. Az biztos, hogy őt nem hívták, mint ahogy azt is tudja, hogy Shia LaBeouf nem vállal több epizódot, de azt sem hiszi, hogy Tyrese vagy Rosie Huntington-Whiteley szerepelne a negyedik epizódban.

Persze lehet, hogy a folytonosság látszata miatt egy mellékszereplőt ismét láthatunk a negyedik Transformersben (mint a Bourne-sorozat negyedik részében), de egyelőre konkrétum nem ismeretes a filmmel kapcsolatban, mindössze arra lehet mérget venni, hogy Amerikában 2014. június 27-től fogják bemutatni. No meg arra is, hogy a rendező negyedik alkalommal is Michael Bay lesz, így aki arra kíváncsi, hogy vajon egy másik filmes mihez tudna kezdeni a robotokkal, annak várnia kell az ötödik részre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba007 #3
    Nem keresték még őt meg...kb.2,5 fél év van még premierig, ez nem azt jelenti,hogy nem is fogják.
  • kalapos01 #2
    Miért nem használod az IMDB-t, mielőtt hülyeséget kérdezel?
  • Ender Wiggin #1
    "Persze lehet, hogy a folytonosság látszata miatt egy mellékszereplőt ismét láthatunk a negyedik Transformersben (mint a Bourne-sorozat negyedik részében)"

    Ezt nem vágom. Alex Cross melyik, korábbi Bourne-filmben volt mellékszereplő?