Szekeres Viktor

Csalódást keltő új, nemzetközi előzetes a Prometheusnak

Újdonságot nem tartalmaz a Prometheus című Alien-előzmény nemzetközi előzetes, azonban mégis történt némi változás, amiknek köszönhetően jobb rálátásunk nyílik a képsorokra.

Sokan várták a Prometheus nemzetközi előzetesének múlt heti premierjét, azonban akik új jelenetekre számítottak, csalódtak, hiszen a trailerben nincs egy képkocka sem, amit még ne láttunk volna az amerikai verzióban - mindössze annyi a változás, hogy nem kell a film címét bámulnunk a jelenetek közben. Csalódás ide vagy oda, a Prometheus továbbra is az egyik leginkább várt mozifilm a scifi műfaj rajongói között.


A Prometheusra, mely valamilyen szinte a A nyolcadik utas: a Halál előzményének is tekinthető, már nem is kell sokat várni, hiszen nyakunkon a március, s a film amerikai premierjére június nyolcadikán kerül sor, s egyelőre bizakodhatunk a világpremierben, főleg, hogy itthon június hetedikére egyelőre csak egy film, az Az a kilenc hónap van bejelentve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stranger666 #5
    Naggggyon várós a film. már a trailerben felvonultatott hanghatások, képek, minden tetszik.
  • kriszwells #4
    Nekem elsőre nem az esett le, hogy a trailer a csalódást keltő mert hogy nincs benne új jelent, hanem hogy a film lesz szar a nemzetközi trailer alapján, de szerencsére nem. Abban meg nagyon reménykedem, hogy a film jó lesz.
  • zetortraktor #3
    Mutassák meg, spoilerezzék szét. Ha ez kell ahhoz, hogy sokan lássák, akkor csinálják. Aki nem akarja, nem nézi meg.
  • NEXUS6 #2
    Dettó!
    :)))

    Amúgy ez éppen elég, útálom, amikor minden lényeges jelenetet megmutatnak.
    Arra ez épp jó, hogy kijöjjön, hogy milyen hangulata lesz a filmnek, meg hogy igényes, meg minden, de ne spojlerezzék már szét az élményt.
  • Kingfisher #1
    Én is csalódott vagyok. Örültem volna, ha trailer címén leadják a teljes filmet, vagy legalább lelövik az összes poént.