Szekeres Viktor

Újabb nézettségi rekordokat döntött a The Walking Dead

Miközben még mindig nem tudni, hogy mikor láthatjuk magyarul a The Walking Deadet, Amerikában tovább tart a széria fantasztikus sorozata, hiszen újabb nézettségi rekordot döntött.

Amerikában vasárnap folytatódott a The Walking Dead című zombisorozat második szezonja, s úgy tűnik, hogy miután az első évadot könnyedén pipálta le nézettségben a második évad első fele, a második évad folytatását még az őszi epizódoknál is többen fogják nézni. Persze mindez nem meglepő, hiszen a kritikák is többségében pozitívak, s a készítők is ráéreztek, hogy a közönséget is sokkal jobban érdekli a karaktervezérelt dráma, mintsem a bármelyik B-filmben látható vérontás és a végtagletépés.

Számokban kifejezve a fentieket: a The Walking Dead második évadának nyolcadik részét 8,1 millióan látták Amerikában az AMC csatornán, s a két vasárnapi ismétléssel együtt a nézettség még a 10 millió fölé kúszott. A nagy rekord azonban nem a teljes lakosság körében mért nézettségnél született, hanem a 18-49, valamint a 25-54 évesek között. Előbbi korosztályból 5,4, utóbbiból pedig 4,4 millió néző volt - ilyen sokan még soha, semmilyen dráma sorozatot nem néztek Amerikában a kábelcsatornákon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #20
    te anyukádat kérdeztem meg. Azt mondta rég volt ilyen jó neki...

    túléléshez meg több minden kell azontúl, hogy mérföldekre láss. És ezeket a dolgokat általában csomagokban hordják. Ezeket a csomagokat meg egyszerűbb gépjárművel szállítani.
  • scagnetti #19
    Hát ha te már ilyeneken lovagolsz, akkor inkább nézzed "Bear Grylls"-t, bár az sem sokkal valódibb, max csak annyival, hogy ő felkészül mielőtt a vadonba megy.
  • cateran #18
    Masik agyhalott (istenem a zombik mar itt vannak!) Attol, hogy vannak benne zombik a racionalis gondolkodas meg nem lesz termeszetfeletti dolog....
  • cateran #17
    Jujj..ad1:a realitas idezojelben volt..anyukadtol vagy a tanitobacsitol/nenitol kerdezd meg mit jelent...
    ad2:A helyzet: varatlan szituacio, ahol ellenseges es halalos lenyek vesznek korul (ezek lehettek volna veszett dingokutyak is...) 1 kibebaszott kerites a minimum...Masreszt mi az, hogy a sok csomaggal nem mennek a hegyre? nem koltozkodni kell baszod..Tuleles a tet, nem az, hogy jol erezzek magukat...
    Az erdo minden szempontbol a legrosszabb valasztas...belathatatlan, nehez mozogni benne az aljnovenyzet miatt, ha menekulni kellene...B A R O M S A G...
  • CaptainRumi #16
    De ha mégis túltennénk magunkat azon, hogy zombik akár lehetnek, akkor:
    Milyen védelmi rendszert akarsz hétköznapi emberektől? Taposóaknák? szögesdrót? lézerek?
    Hegyre nem hiszem hogy felmennének a sok csomaggal, máshonnan meg nehezen lehet mérföldekre ellátni...De még onnan se.
    Ha meg valaki bunkó rasszista, az attól még nem lesz angyal mert eljött az apokalipszis...sőt az indulatok csak még jobban előtörnek.
  • CaptainRumi #15
    na a Win, után íme egy Epic Fail. A realitás feltételezése már a zombiknál elbukik, arra nem gondoltál? Ebből kiindulva a további feltételezések teljesen értelmetlenek.
  • ffxi #14
    Speciel a kamerabeállításokat csípem. Észre sem lehet venni, hogy üresjárat van. Nagyon jó az operatőrmunka.
  • scagnetti #13
    Igen!
    Pár millió ember, és a számuk meg csak nő, akárcsak a zmobiké :)
  • scagnetti #12
    Realitást egy zombis sorozatba?
    Ugye most viccelsz?
  • semmikozod #11
    Jé, ezt még nézi valaki? :P