Szekeres Viktor

Osvárt Andrea a Motel rendezőjével forgat katasztrófafilmet

Osvárt Andrea eddig leginkább Olaszországban játszott filmes és tévés főszerepeket, de az elmúlt egy évben az amerikai castingosok is felfigyeltek rá: egy tévésorozat után most egy katasztrófafilmben forgat.

Osvárt Andrea, miközben arra vár, hogy A szállító (The Transporter) című tévésorozat forgatása folytatódjon, megkapta egy 10 millió dolláros költségvetésű katasztrófafilm főszerepét. Az Aftershock forgatása Chilében zajlik, a rendezője Nicolas Lopez. Osvárt mellett a másik főszereplő pedig nem más, mint Eli Roth, a Motel-filmek rendezője, de mellette egyébként még egy röpke szerep erejéig fel fog tűnni a filmben Selena Gomez is, aki éppen Chilében koncertezett a munkálatok idején és mivel Roth régi barátja, ezért elvállalt egy jelenetet.


Az Aftershock története egy szigeten fog játszódni, melyet hatalmas földrengés sújt, aminek köszönhetően a szigeten található elmegyógyintézet bentlakói kiszabadulnak. Eli Roth nem csak a főszerepet vállalta el, de egyben a film producere is és társforgatókönyvírója. Arról, hogy az Aftershock bemutatásra kerül-e az amerikaikban vagy csak lakossági forgalmazásban lesz hozzáférhető, egyelőre még nem szól a fáma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Az, hogy a külföldön legismertebb magyar színészt nem ismered, a te szegénységi bizonyítványod. A hírben nem a film a lényeg, hanem a magyar színész. (Egyébként meg mi a bajod? Pont az értelmi szintedben megfelelő ez a film. Te is zs, ez is zs.)
  • czyi #4
    és ki a heringem az az osvárt andrea?
    de már hogy a zs-kategóriás filmek forgatása is hír az sg-n... na, szép új világ...
  • bladesoft #3
    Én fokoznám is elmegyógyintézet+állatkert..
    Sőt egy parlamenti vizsgáló bizottság is a területen garázdálkodik :D
    Horror a javából :D
  • koschwarz #2
    az egészről süt a gagyiság.
  • Ender Wiggin #1
    Sok érteleme van angolul fogatni, ha minden színész külföldi, rémes dialektussal...