Szekeres Viktor

Magyar előzetes a Torrente 4-nek

Már nem kell sokat várnunk és kiderül, hogy milyen lehet az eddig otthon tévéképernyőn vagy monitoron bámult Torrente karakterét egy több négyzetméteres mozivásznon látni.

Torrente ismét visszatér, s ezúttal moziban is láthatjuk Magyarországon. A népszerű spanyol komédia eddigi epizódjai csak videón, illetve DVD-n jelentek meg itthon, tehát mindössze lakossági forgalmazásban lehetett hozzáférni a filmekhez, ám még ez is elég volt ahhoz, hogy a nemrég alapított Parlux Entertainment úgy gondolja, hogy a 3D-s spanyol komédia érdekelni fogja annyira a közönséget, hogy jegyet váltson rá.


A leggusztustalanabb spanyol zsarut és testnedveit nem a szokásos csütörtöki napon, hanem egy vasárnap láthatja először a hazai közönség, hiszen a filmet április elsején mutatják be. Azt még nem tudni, hogy itthon mekkora érdeklődés fogja övezni a premiert, de az biztos, hogy a premier előtti csütörtökön más kommersznek mondható komédia nem kell mozikba, igaz április ötödikétől az Amerikai pite: A találkozó már elcsaklizhat pár nézőt Torrentétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #1
    Igazából nekem már elegem van a sok PCs liberál buziból*, így az amerikai filmek 90%-ból is. Úgyhogy örömmel látok egy igazi tajpharasz trollt a vásznon.
    Inkább ezért adok pénzt, mint egy-két amerikai majomért. :D


    *egy idő után már nem viccesek, hanem inkább fárasztóak