Szekeres Viktor

Hatalmas pusztítás a Resident Evil 5 új, mozis plakátján

A főhősnő jelenléte nélkül készült el az új Resident Evil-mozifilm első plakátja, melyen elég nagy pusztítást látunk, valamint egy célzást, hogy ezúttal már a globálissá váló járvánnyal kell dacolnia a karaktereknek.

Nem sokkal az előzetes kiadása után megérkezett az ötödik Kaptár-film, a Resident Evil: Retribution első plakátja. A Screen Gems produkciója a plakát szerint Amerikában ősztől lesz látható, de szerencsére van pontos premierdátumunk is: szeptember 14-e - a hazai premierről egyelőre nincs hír, de feltehetően a kint bemutatóval egy időben, vagy egy-két hét késéssel láthatjuk ismét Milla Jovovich-ot zombidarálás közben.

Bár a plakát "rejtett" utalásai között nincs rá célzás, de a Resident Evil: Retribution az előző részhez hasonlóan 3D-ben készült, és valószínűleg IMAX-mozikban is be fogják mutatni, persze IMAX-kamerás képsorok nem lesznek benne. Paul W.S. Anderson továbbra is megmaradt írónak és rendezőnek, s a filmben felesége mellett még a legutóbb az első részben látott Michelle Rodriguez fog feltűnni, valamint Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe és Li Bingbing. És ugyancsak meglepetés vendégként láthatjuk majd Sienna Guillory-t is, a második részből, bár az ő jelenléte csak azon nézőknek meglepetés, akik a filmek vetítéséről a stáblista megjelenésekor pánikszerűen elmenekülnek, vagy a DVD-t gyorsan kikapcsolják, nehogy véletlenül feliratokat lássanak. (A színésznő karaktere, Jill Valentine ugyanis feltűnt a negyedik rész legvégén.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    Szerintem a 2. rész a menekülés NY-ból hangulatot hozta ami nem volt rossz.
  • tomboy013 #6
    3. részt még megnéztem de azt is minek??? Ultra gagyik az RE filmek. Az 1 mondjuk annyira nem volt rossz.
  • finizlik #5
    ez elég szar.
  • berczely #4
    Fú de gyenge ps...
  • rágógumi #3
    hol a nagy pusztítás a plakátról?:o amúgymeg szerintem is sok már a jóból.. :D
  • zola2000 #2
    azért a Zero és a REmake se volt rossz, aztán kifújt a sorozat, a klasszikus horrorsorozatok közül még a Fatal Frame tartja magát (mondanám ha a 4. részét hivatalosan is kiadnák errefelé).
  • Bhalage #1
    hát nem tudom ezek is elmentek az irdatlannagy faszsag iranyaba ami a sztorit illeti.

    jatekban a re1-2 uberfeelinges volt aztan elindultak a lejton, hat filmbe talan az elso jo volt azutan zuhanorepules