Szekeres Viktor

Jason Statham odatette magát új akciófilmje plakátján

Jason Statham legutóbbi mozifilmje, a Válogatott gyilkosok a színész egyik legsikerültebb munkája volt, mégis nagyot bukott. Talán a Safe-fel végre az akciósztárra mosolyog Fortuna.

Jason Statham új filmje, a Safe Amerikában április 27-én, míg itthon május 10-én kerül bemutatásra, s most már úgy tűnik, hogy kőbe is véshetjük ezeket a dátumokat, ami már csak azért is örvendetes, mert eredetileg tavaly októberben akart bemutatni akciófilmjét a Lionsgate, majd március elejére halasztotta a premiert, amit egyébként az Emlékezz a titánokra! és a Nagydumás kiscsajok című alkotásokat is készítő Boaz Yakin rendezte saját forgatókönyvéből.

A Safe első pillantásra tipikus Statham-filmnek tűnik, viszonylag alacsony költségvetésű (27 millió dollár), így nem kell sok bevételt hoznia, hogy nyereséges legyen. Az pedig remek hír, hogy ismét egy egyszemélyes akciófilmmel lehet dolgunk, Statham ilyenekben érzi legjobban magát, arról nem is beszélve, hogy például a tavaly ősszel bemutatott Válogatott gyilkosok hiába volt az angol színész egyik legjobb filmje (kritikánk), az egyik legalacsonyabb bevételt hozóként vonul be a köztudatba, pedig Robert De Niro és Clive Owen is szerepelt benne.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Szerintem Stathamak azok a filmjei elgé jók, amik nem az amcsi popcornzabálók ízléséhez van teljesen igazítva. pl Blöff, Bank job, Killer elite, stb.
  • ffxi #2
    Nekem tetszett a retro-s féltéglás mobil korszak. Emlékezetes film volt. Nem úgy mint a többi popcorn alkotásai. A szállító trilógia pl.
  • Wittgen #1
    Az bizony Clive Owen, nem pedig Chris.

    Viszont a Killer elite tényleg jó kis film volt.