Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérők a Thor 2-ben

Úgy tűnik, hogy két újabb asgardi karakter Thor 2-beli visszatérésére vehetünk mérget, hiszen mind Jaimie Alexander, mind Idris Elba megerősítette, hogy benne lesz a képregényfilm folytatásában.

Pár napja a Sifet alakító Jaimie Alexander erősítette meg az MTV-nek, hogy vissza fog térni a Thor második részéről, most pedig az első részben Heimdall bőrébe bújó Idris Elba mondta ugyanezt, így joggal feltételezhetjük, hogy Asgard a Thor 2-ben is fontos szerephez fog jutni. A leginkább a Drót, a The Office és a Luther című tévésorozatokból ismert Elba elmondta, hogy még nem találkozott Alan Taylorral, a film rendezőjével, valamint azt is elárulta, hogy jelenlegi tudása szerint a Bosszúállókban sem lesz benne.

Az már korábban kiderült, hogy a 2013. november 15-én bemutatásra kerülő Thor 2-re a címszereplőt alakító Chris Hemsworth visszatér, s mellette fel fog tűnni Natalie Portman és a Lokit játszó Tom Hiddleston is, azonban arról nincs semmilyen információ, hogy a Bosszúállókban is szerepet kapó Stellan Skarsgaard (Erik Selvig) benne lesz-e a Thor folytatásában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #1
    Érdekes.
    Mondjuk nem tudom hogy fogják kivitelezni. A bosszúállók főgonosza Thorból Loki, és utána lesz Thor2, vagy hogy van már :)
    Nah mindegy várósak nagyon! :D