Szekeres Viktor

Mark Wahlberg továbbra is a nézők egyik kedvenc akciósztárja

Mark Wahlberg ezúttal egy nem is olyan régi skandináv film feldolgozásában keménykedik, a nézők pedig sokadjára is bizalmat szavaztak az egykor rapsztárként is ismert, ma már Oscar-jelöléssel rendelkező színészre.

Nagyon kevesen mondhatják el, hogy nevükkel szinte biztosan el lehet adni egy filmet, sok A-listásnak hitt színész mostani filmje mondott már csődöt. Úgy tűnik, hogy Mark Wahlbergre még mindig nyugodt szívvel lehet fogadni, hiszen pénteken mutatták be új akciófilmjét, a Csempészeket (Contraband), mely az első becslések szerint a premier napján 8,7 millió dollár bevételt hozott, ami 24 milliós hétvégét, illetve 30 millió dolláros hosszú hétvégét sejtet az óceán túloldalán. A nálunk március 22-én bemutatni tervezett filmben Wahlberg mellett még Kate Beckinsale-t, Ben Fostert és Giovanni Ribisit is láthatjuk.


A Csempészek érdekessége, hogy Baltasar Kormákur, izlandi rendező harmadik hollywoodi filmje, mely egyébként egy izlandi akcióthriller, a 2008-as Reykjavik-Rotterdam feldolgozása, mely filmnek Kormákur a főszereplője volt. Kormákurt egyébként itthon is nagyon sokan ismerhetik filmjei révén, hiszen nincs még egy izlandi rendező, akinek ilyen sok filmje bemutatásra került volna a hazai mozikban. Ő rendezte többek között a remek 101 Rejkjavikot, A tengert, az Út a mennyországba és a Lélegezz! című amerikai drámákat, a Fehér nászéjszakát és a Vérvonalt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zord #5
    Ha már így írjátok, én W-től láttam az Orvlövész című filmet és nem volt jó. Aztán láttam a Will Ferrell-es Pancser Police-t és abban sem volt jó. Legalábbis szerintem. Ennyiből nekem már nem garancia semmire sem. Sőt.
  • narumon #4
    Jaaa azt nem mondtam, hogy Beckinsalet azért nézem mert színészkedik :) Belenéz a kamerába és elolvadok, főleg amikor tapi latex ruciban teszi ezt :)
    Viszont Wahlbergnek szerintem jó filmjei vannak, a Max Payne volt nekem is nagy csalódás, illetve az esemény egy jó ötlet totális elbaszása volt, de a Shooter vagy a legyőzhetetlen meg kurvajó.
  • Wittgen #3
    B. filmjeit az utóbbi 10 évből kedvelem (az akciókat és horror-szerűségeket), W filmjei meg szinte mindig (sőt) bejönnek, csak a Max Payne volt kicsit csalódás (de nem W miatt).
  • gulyasandras #2
    Én inkább menekülök mindkettő új filmjeitől. B. még mutatott valamiféle színészkészséget kb. 10 évvel ezelőtt, W. pedig szinte garancia a sz.r (egyszer is sok megnézni) filmekre.
  • narumon #1
    Wahlberg és Beckinsale együtt. Hát ez nekem bizony nézős.