Szekeres Viktor

Kőkemény képregényfilm kapott rendezőt

Marcus Nispel a Texasi láncfűrészes, a Péntek 13 és a Conan, a barbár után ismét olyan filmet készíthet el, melynek alapja már mélyen gyökeret vert a popkultúrában. Ezúttal egy képregény-adaptációról van szó.

A Heat Vision értesülései szerint Marcus Nispel rendezheti meg a régóta tervezés alatt lévő Hack/Slash című képregény-adaptációt, köszönhetően annak, hogy a napokban aláírta erre vonatkozó szerződését. A videóklipek készítésével befutott német rendező első hollywoodi mozifilmjét 2003-ban készíthette el, s A texasi láncfűrészest kisvártatva követte A barbár, a Péntek 13 és a tavalyi év egyik legnagyobb bukása, a Conan, a barbár, mely hiába volt hű az irodalmi alapokhoz, a nézőket eleve nem is érdekelte. A Relativity esernyője alatt készülő Hack/Slash-adaptációt korábban úgy volt, hogy Fredrik Bond rendezi meg.

A Hack/Slash egy népszerű horror képregény, melyet Tim Seeley és Stefano Caselli készített és egy Hack nevű fiatal női kalandjainak krónikája, aki kisvárosról-kisvárosra járja az országot, ún. slasherekre, különböző szörnyetegekre vadászva. A 2004-ben indult képregény első futása idején 32 számot ért meg, jelenleg a második ciklusa tart a 10. szám környékén.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!