Szekeres Viktor

Trendi szuperhősös film után jöhet a Fantasztikus Négyes rebootja

Egyre jobban alakul a Fantasztikus Négyes rebootja, mely a két bukott és nagyon gyengén sikerült film után az egyetlen logikus megoldásnak tűnik a franchise felélesztésére.

A Variety információi szerint a 20th Century Fox stúdió képviselői megtalálták azt a rendezőt, aki megítélésük szerint alkalmas lehet a Fantasztikus Négyes tervezett rebootjának elkészítésére, legalábbis ez szűrhető le abból, hogy az illető a kívánságlista élére került, s több megbeszélést is folytattak vele. Ez a rendező nem más, mint Az erő krónikája (Chronicle) nemsokára bemutatásra kerülő független szuperhősös scifi készítője, az elsőfilmes Josh Trank, aki korábban csak a Kutyaszorítóban című minisorozat pár epizódjának levezénylésével hívta fel magára a figyelmet.

Mindez meglehetősen nagy és ritka bizalmat jelent a rendező iránt, de egyelőre persze még nincs végső döntés, s bár látták már, hogy mit nyújtott Trank Az erő krónikája rendezőjeként de a hírek szerint a stúdió kivárja míg bemutatásra kerül a film. Az előjelek mindenesetre nem rosszak, hiszen a scifi első előzetese a Paranormal Activity 3 előtt került levetítésre, márpedig az év eddigi legnagyobb sikere, az ugyancsak "videókamerázós" The Devil Inside is a horror előtt mutatkozott be először a széles közönség előtt.

A Fantasztikus Négyes rebootjával kapcsolatos hír még, hogy Michael Green (Zöld Lámpás) a napokban fogja leadni a Foxnak a forgatókönyv legújabb változatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #15
    Na de most akkor 10 évente újra megnézzük új szereplőkkel, hogy miből lesz a pókember? Történetesen a Pókember képregényben annyi sztori, ellenség van, amiből futná bőven folytatásokra. Ehelyett lesz még egy homi pókunk. A FF4-ből viszont még lehet jó film.
  • Pitterix #14
    Nem tök mind1, hogy reboot, vagy folytatás?!
    Aki szereti, úgyis megnézi, aki meg nem az úgyse.
    Én személy marhára odavagyok a szuperhősös filmekért, legyen az vasból, hálóból, latexből, lőjön, másszon, repüljön, élvezzem azt kész. :)
    Ha 10* rebootólják a spidit, akkor 10* nézem meg.
    Amúgy az első kettő F4 is tetszett, sőt moziban néztem és nem bántam meg, már vártam, hogy csináljanak vele valamit.
  • Zombee #13
    Én sem ismerem az Ultimate világot, csak olvastam, mert anno, mikor a film ment, nekem sem tetszett :). Nyilván az eredeti Galactus némileg nagyobb költségvetést követelt volna meg, mivel oda passzolt volna valami kemény csetepaté is :).
  • Marinecorps #12
    Továbbgondolva a dolgot, ha az egyes fajok máshogy látják, akkor is a humanoid formájában kellet volna megjelennie hiszen emberi szemmel láttuk a filmben nem valami "misztikus köd-lények" szemszögéből :)
  • Marinecorps #11
    Akkor bocs, az ultimate világgal nagyon nem vagyok tisztában. Amit olvastam nem is nagyon tetszett. Nekem a 616-os a mérvadó :)
  • Zombee #10
    Galactust nem elbaszták, hanem egy alternatív FF4 univerzumból emelték át a filmre, talán az Ultimate FF4-ből. De ez is érdekes:
    "Noha Galactus általában emberi formában jelenik meg, a különböző értelmes lények olyannak látják ot, mint saját magukat, így az emberek embernek, míg például a Skrullok Skrullnak. Galactusnak Galanként valóban humanoid külseje volt, azonban jelenlegi valódi alakja ismeretlen. Azt sem tudjuk, hogy a különböző fajok miért látják őt másnak és másnak. "
  • Zombee #9
    Téged sem az eszedért szeretnek, valószínűleg. Annak, hogy rebootot kap egy pár éves széria, semmi értelme. Legyen sima folytatás, vagy valamelyik kalandjának elmesélése új szereplőkkel, mint ahogy volt pl. a Batman esetében is a 90-es években. A Pókember esetében mondjuk valóban nem ártana egy tisztességes újragondolás, mert a 2002-2006 között készült filmek elég gyengék, Peter Parker meg egy vicc. Ez az új gyerek meg még buzinak is néz ki, az előző legalább csak szimplán béna volt. Egyrészt Parker nem ennyire gyökér, meg hiányoztak a filmből Pókember képregényre jellemző pofázásai akció közben.

    A FF4 film pedig szintén nem volt túl erős, bár az első része nekem még tetszett, azt akár még békén is lehet hagyni, félek az új sem lenne sokkal jobb, de egy normális új rész jöhet simán. De hátha az utóbbi évek jó szuperhősös filmjei után ez is jó lesz. A Pókembert ez a veszély ugyebár nem fenyegeti, mert annak a jogai a Sony-nál vannak, ugyanolyan pocsék lesz.
  • Papichulo #8
    En az oryx-nak "hala" egymas utan neztem meg a tavalyi ev osszes superhero filmjet es ezek kozul meg a Green Lantern tetszett legjobban... szoval nekem nem gond az iro.

    btw: Galactus az tenyleg nevetsegesen bena lett... az igazi taa2-t szeretnem vegre latni!
  • tomboy013 #7
    Előbb járd ki az általános tanulj egy kis illemet majd akkor tárgyalunk addig felesleges ;)
    A Batman-en kívül nem túl jók a képregényfilmek és amíg csak a látványra mennek a stúdiók nem is kell sokat várni tőlük. Megnézni megnézem de moziba biztos nem megyek el ilyen nulla filmekért amiket mostanság hoznak össze.
  • Marinecorps #6
    Nekem sem volt különösebb bajom a régivel (kivéve hogy Galactus-t teljesen elbaszták). Az újat is majd megnézem. De sajnos megint nincs normális rendező. Egy ilyen elsőfilmes senkit dróton rángatnak a producerek, és megint kapunk majd egy bizottság által tervezett filmet.