Szekeres Viktor

Ilyen lesz az új Szállító

AC/DC-re érkezik az új Szállító, ezúttal azonban nem a mozikba, hanem a tévéképernyőre. A Prison Break-ből ismert Chris Vance mellett Osvárt Andrea lesz az akciósorozat főszereplője.

Hosszas forgatást követően úgy tűnik, hogy elkezdték összerakni a The Transporter, azaz A szállító című tévésorozatot, ami abból is látszik, hogy már az első promót is meg lehet nézni - igaz, egyelőre csak francia nyelven. Ennek egyébként az az oka, hogy a The Transporter európai-kanadai koprodukcióként készült, a partnerek 48 millió dollárt dobtak össze a 12 részes első évadra, a forgatások is Franciaországban és Kanadában zajlottak.


Minket valószínűleg nem csak azért fog érdekelni az akciósorozat, mert itthon viszonylag sikeresek voltak Jason Statham A szállító-filmjei, hanem azért is, mert a főszerepet játszó Chris Vance mellett a női főszereplő Osvárt Andrea lesz. Osvártot annak idején egy magyar tévésorozatból, az Első generációból ismerhettük meg, majd ezután modellként dolgozott és Olaszországban próbált szerencsét, ahol a pályája jól alakult, egyes szerepeit díjakkal is elismerték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #8
    csodálkozom, hogy Franciaországban még senki nem tiltakozott az Audi reklám miatt. Annak idején a filmért a gyártó cég komoly pénzeket fizetett, most pedig ingyen szerepel a sorozatban? Ráadásul egy német autó egy francia-kanadai (a nyugati rész, Quebec francia) sorozatban?
  • nlght #7
    faszállító andrea, megnézzük
  • phaszfej #6
    A kurva anyámat cikkíró azt fáraszd:)
  • pokolfiu #5
    valami szálkásabb fószert is találhattak volna,... ennek akkora kamazkarburátor méretű a kobakja hogí alig fért bele egyes beállításoknál bakker...
  • Zombee #4
    Ami kevés magyar színész beszélős szerepet kap Amerikában, az akár tudhat is angolul. Másrészt világszínvonalúnak azért erős túlzás nevezni, az még nem elég, hogy amerikai.
  • Seth #3
    Az is lehet, hogy külföldit alakít a csaj.Szerintem az akcentus inkább egzotikussá teszi az angol fül számára, nem hiszem hogy az negatívum lenne.
  • endrev #2
    Ahogy nézem, sok kamerabeállítás nagyon amatőr, kicsit olyan Knight Rider sorozat -érzésem volt.. :( Gagyinak tűnik.

    De Andrea szereplésére mindenképpen kíváncsi leszek, biztos nagyon ügyes színész.
  • szekrény #1
    anyanyelvi szinten beszélnek a magyar "holywood-i star-ok" angolul , hogy főszerepet kap egy világszínvonalú sorozatban ? mert ugyebár csiccsolína is akcentussal beszél ami akármennyire jó nő valaki nem pozitívum az tuti ...