Szekeres Viktor

Újabb kultfilm feldolgozása került bajba

Az Oldboy című kultikus koreai film előkészítéseit a napokban két hír is hátráltatta, hiszen kiderült, hogy később kell kezdeni a forgatást, s talán ennek is köszönhetően az egyik főszereplő elhagyta a projektet.

Nem csak az Akira feldolgozása ütközött a napokban akadályokba, hanem a 2003-as kultikus koreai film, az Oldboy remake-je is. Jeff Sneider, a Variety újságírója Twitterén írta meg a filmmel kapcsolatos legújabb híreket, miszerint egyrészt a forgatás kezdését eltolták nyár végére/ősz elejére, köszönhetően Josh Brolin a Sötét zsaruk 3-mmal kapcsolatos sajtókötelezettségeinek, másrészt pedig a Mandate Pictures produkciója elveszítette egyik főszereplőjét, a rosszfiút, akit Clive Owen alakított volna.


Owen egyébként nem a készítők első választása volt a szerepre, eredetileg Colin Farrellt akarták meggyőzni, de ő nemet mondott a felkérésre. Jelenleg tehát ismét megindult a keresés, hogy ki is lehetne a fő rosszfiú, de természetesen még jó pár kiosztatlan szerep akad a filmben. Azt legalább biztosra lehet venni, hogy a rendezéssel kapcsolatban jelenleg Spike Lee rendelkezik aláírt szerződéssel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #1
    Most nem tudom hogy örüljek vagy ne... mert az eredeti hihetetlenül jó volt. Megérte azt az 1490ft-t a teszkóból.