Szekeres Viktor

Végül csak bejött a közönségnek az új Tetovált lány

Az amerikai A tetovált lány bevételei nemsokára átlépik Amerikában a százmillió dollárt, ami azt is jelenti, hogy David Fincher harmadjára lépi át filmjével ezt a bevételi álomhatárt.

Úgy tűnik, hogy korai volt temetni A tetovált lány (The Girl With The Dragon Tattoo) amerikai verzióját, hiszen a bevételek alakulásából az derül ki, hogy a közönségnek bejött a kőkemény krimi. Minderre abból lehet következtetni, hogy a Sony filmje 11,3 millió dolláros teljesítményével a hétvége negyedik legnézettebb filmje lett a becslések szerint, ami azt jelenti, hogy az előző hétvégéhez képest mindössze 24%-kal csökkent az érdeklődés David Fincher legújabb rendezése iránt, miközben még olyan, Oscar-esélyes filmeké, mint a Hadak útján is körülbelül 40%-ot zuhant.

Így még jobban érthető, hogy a Sony miért akarja folytatni a történetet Stieg Larsson második könyvének adaptációjával, A lány, aki tűzzel játszott cíművel. A tetovált lány jelenlegi eredménye egyébként azt is jelenti, hogy Amerikában a 100 milliós bevételt el fogja érni a film, vagyis David Fincher második legsikeresebb alkotásává avanzsálhat, hiszen a Pánikszoba és a tavalyi Social Network - A közösségi háló 96, míg a Hetedik 100 millió dollárt hozott a konyhára. Persze a Benjamin Button különös életének 127 milliós amerikai bevételét valószínűleg nem fogja fenyegetni a krimi, főleg azért, mert úgy tűnik, hogy mégsem lesz Oscar-esélyes, hiszen a rendező szerint "túl sok anális szex" van benne az Akadémia ízléséhez képest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #1
    Akinek bejött nem várja meg ugy se az amcsi folytatást hanem megnézi az eredetit _:D